Партнер рубрики Події

Продають за тисячі гривень. Чи реально знайти марку з руським кораблем у Тернополі

Продають за тисячі гривень. Чи реально знайти марку з руським кораблем у Тернополі
  • Нова марка «Укрпошти» з руським воєнним кораблем та українським захисником наробила чимало ажіотажу. Біля поштових відділень стояли великі черги з охочих купити марки на згадку.
  • Ми дізналися, чи можна вже придбати її в онлайн–магазині та скільки за нех просять перекупщики.

Марки з кораблем уже не можна придбати у відділеннях. Їх розкупили ще в перші дні від початку продажу. Були марки і у Тернопільському відділенні «Укрпошти», що на вулиці Чорновола. Там були черги з десятків людей. Продавали не більше 6 штук в одні руки (один лист).

Придбати марку тепер можна лише онлайн. Її номінал – 23 гривні. Журналісти «20 хвилин» спробували замовити її на офіційних ресурсах пошти.

З онлайн–сервісами перебої

Відео дня

Наразі інтернет магазин пошти не працює. Купити марку онлайн наразі неможливо. Також, станом на ранок, 25 квітня, не працюють і інші онлайн сервіси пошти.

Як повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський у своєму телеграм–каналі, 24 квітня почалась нова масована кібератака. Роботу служби намагаються відновити.

Це вже не перша кібератака на «Укрпошту» після анонсу та продажу марки з кораблем. Ігор Смілявських звернувся до тих, хто проводить атаку на сервіси та запостив фото з рахівницею.

– Послання тим, хто нас атакує – у нас є Великдень, Пасха та рахівниця. Більше того, ми маємо яйця. І ваші атаки не завадять нам продати марки, де благодатний вогонь Нептуна зійшов на «москву». Рахівницю, до речі, подарували мені наші оператори з розбомбленого офісу Укрпошти у Донецькій області. – написав гендиректор.

Роботу онлайн–сервісів відновлюють. Вони мають запрацювати уже найближчим часом.

За марку просять десятки тисяч

Купити легендарну марку все ж можна. Її виставляють продавці на сайтах оголошень. Щоправда ціни – шокують. Дехто просить 2500 гривень за одну марку!!!

Серед оголошень ми знайшли одне і від тернополянина. Він просить за комплект марок 9000 гривень.

За повний комлпект просять від 8000 гривень. Ціна може доходити і до 15 000 гривень. А в перші дні вартість сягала і 30 000 за комплект.

В «Укрпошті» вже анонсували про нову марку «Руський воєнний корабль.. всьо».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • David Starr

    Дорого у спекулянтів? Так не купляйте, ще що така цінність, без якої не можна прожити? Надрукуйте собі копію на принтері.
  • СТУГНА П

    Спекуляція в усій красі . Це не патріоти це типові бариги ,які на хвилі війни намагаються заробити надприбутки .
  • Pavl Rebrov

    пожіть того бізнесмена який продає той папірець за такі гроші. А потім на передок його.
  • Мар'ян Осовський

    спекулянти завжди знайдуть на чому робити бізнес

keyboard_arrow_up