Прокурор Тернопільської області має нових заступників

Прокурор Тернопільської області має нових заступників

У прокуратурі Тернопільської області представили колективу прокуратури двох нових заступників прокурора області

У четвер, 20 лютого 2020 року, прокурор Тернопільської області Петро Бойко представив колективу двох нових заступників прокурора області – Михайла Савку та Юрія Табаку, призначених наказом Генерального прокурора Руслана Рябошапки від 19 лютого 2020 року.

Відео дня

Довідка:
Михайло Савка народився 5 березня 1983 року в с. Зелена Бучацького району Тернопільської області.
Вищу юридичну освіту здобув у Львівському національному університеті імені Івана Франка. В органах прокуратури працює з 2005 року. Починав роботу у прокуратурі на посаді помічника прокурора Теребовлянського району, потім обіймав посади прокурора у кількох відділах апарату прокуратури області.
До призначення заступником прокурора Тернопільської області очолював відділ нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Тернопільської області.

Юрій Табака народився 5 травня 1989 року  у с. Іванчани Збаразького району Тернопільської області.
Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академіїУкраїни ім. Я.Мудрого. В органах прокуратури працює з 2011 року.
Обіймав посади помічника військового прокурора Тернопільського гарнізону Західного регіону України, прокурора Тернопільської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України, прокурора відділів військової прокуратури Західного регіону України, заступника військового прокурора Тернопільського гарнізону Західного регіону України, прокурора відділів військового прокурора Рівненського гарнізону Західного регіону України, начальника управління військової прокуратури Західного регіону України.
Перед призначенням заступником прокурора Тернопільської області  працював начальником відділу організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, що поширює свою діяльність на Тернопільську область.
Нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції»; відзнакою МО України медаллю «За сприяння Збройним Силам України".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрій

    Два дауна
  • ВолодяУкраїна!!!

    Хлопці а шо такі сумні =)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up