Партнер рубрики Події

путін звинувачує Захід, Макрон хоче Європу від Лісабона до Києва: що пише світова преса

путін звинувачує Захід, Макрон хоче Європу від Лісабона до Києва: що пише світова преса

Перші шпальти світових ЗМІ про війну в Україні.

«Guardian» - «З темряви. Ті, що вижили на «Азовсталі».

Спайк, сварлива такса, отримувала щось із кожним прийомом їжі, навіть коли люди, замкнені в бункері під металургійним заводом «Азовсталі», марніли з голоду.

У кінці було так мало їжі та води, що дорослі їли один крихітний прийом їжі на день. На 10 літрів води пішло дві чашки макаронів, і цим «супом» нагодували 30 людей. Діти їли двічі. Проте вони всі поділилися зі своїм вихованцем.

Відео дня

«Хтось давав йому ложку каші, і всі в сім'ї давали йому по три-чотири ложки, коли їли. На щастя, він маленький», – сказала Олена Чехонатська. Вона бігла під землю, рятуючись від обстрілів на початку війни, разом із чоловіком Єгором та двома синами, 12-річним Артемом та 17-річним Дмитром. "Я ніколи не любила собак, поки не з'явився Спайк", - сказала, сумно глянувши на собаку. Вона морила себе голодом, щоб Спайк вижив.

 The «Independent» - Порожня промова Путіна на День Перемоги

 «KURIER». Путін -«Захід планував напасти на нас: у своїй промові на святкуванні перeмоги у Другої світової війни глава Кремля захищав війну в Україні

Португалія. «Jornal noticias» - «Путін звинувачує Захід, Макрон хоче Європу від Лісабона до Києва».

Російський лідер звинувачує Захід у провокуванні конфлікту, але не закликає до ширшої війни

Фото 1: РОСІЯНИ несуть портрети родичів, солдатів, які воювали у Другій світовій війні, часів Безсмертного полку. Марш на Червоній площі в Москві до 77-ї річниці перемоги Радянського Союзу над фашистською Німеччиною.

Фото 2: УКРАЇНСЬКИЙ МНС стоїть біля тіл російських солдатів у Вільхівці, нещодавно відвойованій українськими силами під Харковом. Контрнаступ змусив Росію відвернути війська з інших місць.

Автор підбірки Cергій Чернявський

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up