Партнер рубрики Події

Іллю Ємця звільнили. Новим головою МОЗ став Максим Степанов

Іллю Ємця звільнили. Новим головою МОЗ став Максим Степанов

На позачерговому засіданні Верховної Ради, яке відбулося 30 березня, звільнили Ігоря Уманського з посади міністра фінансів і Іллю Ємця з посади міністра охорони здорові. Нових, так і не змогли призначити з першого разу.

249 народних депутатів підтримали звільнення Уманського,  а за звільнення Ємця проголосував 271 нардеп, пише РБК Україна.

При цьому депутати провалили обидва голосування за призначення нових міністрів – і за кандидатуру Сергія Марченка на міністра фінансів, і за Максима Степанова на посаду голови МОЗ.

Кандидатуру Степанова підтримали лише 217 парламентарів з 226 мінімально необхідних, а за Марченка проголосували лише 223 нардепів з 226 мінімально необхідних.

Відео дня

Рада з другого разу призначила нового голову МОЗ, ним став Максим Степанов. Його кандидатуру підтримали 246 народних депутатів.

Довідка: Максим Степанов народився 1975 року, має медичну освіту, закінчив Донецький державний медичний університет ім. Максима Горького. У 2004 році здобув другу освіту, економічну, закінчивши Київський національний економічний університет за спеціальністю «Міжнародна економіка».

Має великий менеджерський досвід: працював заступником голови Державної податкової адміністрації України, очолював Поліграфічний комбінат України, з 2017 до 2019 року працював головою Одеської обласної державної адміністрації. Під час роботи в Одеській ОДА працював над створенням найбільшого в Україні Центру нефрології та діалізу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • саша

    дістало ніякоі відпоідальності не несуть .за останні20 років нема кого похвалити фамілію запамятати
  • Ненза

    Дура, авторка статті,міністрів не обирають,а призначають
  • Як ненза смоктав червоний льодяник:)

    Ненза ненза ти де мій вірний пес тебе скоро присплять або на ланцюг посадять ми будем голосувати чи на ланцюг саджати чи приспати:)
  • Віталій Кравчук

    Переливають с пустого в порожнє))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up