Партнер рубрики Події

Патрульні затримували хлопця, який розбив вікно в аптеці. Тепер підозрюваним став один з патрульних (оновлено)

Патрульні затримували хлопця, який розбив вікно в аптеці. Тепер підозрюваним став один з патрульних (оновлено)
  • На Різдво патрульні затримували хлопця, який розбив вікно в аптеці.
  • Згодом мама хлопця конфлікт з представниками аптеки вирішила. І написала заяву на одного з патрульних.
  • А для того, щоб вона забрала заяву, пропонувала, щоб патрульний заплатив 60 000 грн.

Як повідомляють в управлінні патрульної поліції в Тернопільській області,  7 січня патрульні отримали орієнтування, що на вул. Опільського група невідомих осіб розбила вітрину в аптеці. Один з екіпажів якраз був неподалік і виявили групу осіб, серед яких був хлопець, який підпадав під орієнтування - високий і у в'язанній шапці.

Патрульні запропонували йому пройти до міського відділу поліції для з'ясування обставин. Хлопець не реагував на прохання патрульних та зухвало поводився, збирався просто піти з місця події. Після того, як патрульні неодноразово попередили хлопця, щоб він перестав хуліганити, одягнули на нього наручники і доставили у поліцейський відділок. Там він повідомив, що неповнолітній і поліція викликала його бабусю.

Рідні хлопця конфлікт з представниками аптеки вирішили, і ті забрали заяву з поліції. А згодом звинуватили патрульного, що той, на їхню думку, вчиняв неправомірні дії щодо їхнього сина. Звернулись в прокуратуру. Під час свідчень у суді патрульний повідомив, що мама того хлопця пропонувала вирішити конфлікт - якщо патрульний заплатить їхній сім'ї 60 000 грн.

Відео дня

Наразі патрульному оголосили підозру за ст. 126 та 125 ККУ. Прокурор просить, щоб патрульного відсторонили від обов'язків терміном на два місяці поки триває досудове слідство.

Справу розглядали в Тернопільському міськрайонному суді Тернопільської області 1 серпня. Під час засідання суддя допитала начальника управління патрульної поліції в Тернопільській області Богдана Шевчука. Той повідомив, що патрульний відповідальний, службу несе дотримуючих цинних норм законодавства, проявив себе добросовісним. Пан Шевчук зазначив, що колеги патрульного характеризують його тільки з позитивної точки зору. Від 7 січня і до моменту засідання патрульний продовжував працювати та виконував свої обов'язки. Скарг від громадян щодо його роботи - не було. А підтримати свого колегу на судове засідання прийшло більше 30-ти патрульних. 

В результаті суддя не задовільнила клопотання прокурора про відсторонення патрульного від виконання обов'язків на два місяці. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    (Рідні хлопця конфлікт з представниками аптеки вирішили, і ті забрали заяву з поліції. А згодом звинуватили патрульного, що той, на іхню думку, вчиняв неправомірні дії щодо їхнього сина) якась маячня, факт злочину був то які неправомірні дії, батьки  захищають  а потім такі на бехах що хочуть то роблять на дорогах

    Інкогніто Інкогніто reply Anonymous

    Так. Тут маячня. Поліцейського судять швидше за все за щось інше, просто тут не вказано за що саме. А за те що тут пише судити не можуть, це зрозуміло всім в кого є здоровий глузд.

    Петро Білецький reply Anonymous

    Є такі батьки для яких своя дитина то шось, а чужа то гавно
  • David Starr

    Гріш ціна тій поліції, якщо різні недоумки вказуватимуть, що їй робити. Наступного разу той поліцейський проігнорує виклик.
  • Інкогніто Інкогніто

    Що то за таке формулювання "запропонували пройти до міського відділу поліції". Пропонувати піти можна в ресторан, на танці, в кіно..... А в поліцію тільки в наручниках, якщо є підстави а якщо нема підстав затримувати то не чіпайте. Нащо ті гнилі слизькі нелогічні незрозумілі формулювання(запросили, запропонували). Запрошення передбачає згоду запрошуваного, а якщо такої згоди не було а його все одно приволокли, то це вже напевне порушення закону?

    Святослав reply Інкогніто Інкогніто

    поліція не знає законів от і запрошують, людина відмовилась, той дав палкою по плечах, щоб той не відмовляв більше
  • Петро Білецький

    Напевно якийсь мажорчик-наркоман. Мама любить свого синочка яким би він бидлом не був. І взагалі вся оця хрень з забираннями заяв, це чисто підерастична фішка і треба два рази думати перед тим як шось робити.

    Святослав reply Петро Білецький

    цього патрульного зафільмува інший житель Тернополя , подивіться як працює той патрульний https://youtu.be/mJEbKpzKBw8

    Орел reply Святослав

    Автомобіль на території парку то не порушення громадського порядку?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up