Партнер рубрики Події

Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом!

Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом!
  • Відновлення та відбудова є критично важливими процесами для будь-якого регіону, і для Тернопільщини зокрема. Адже насправді повномасштабне вторгнення вплинуло на життя всієї країни.
  • Руйнування зазнали приватні помешкання та компанії і в нашій області. До регіону прибули майже 100 000 внутрішньо переміщених осіб. Саме тут для багатьох розпочалося життя з нуля. 

 

Розуміючи цінність інформаційної підтримки цих процесів, редакція сайту «20 хвилин», що є частиною медіа корпорації «RIA медіа» стала учасницею об’єднання «Вікно Відновлення», щоб якісно висвітлювати відбудову України

Наша організація долучилася до мережі «Вікно Відновлення» за результатами open call, у якому взяли участь більш ніж 130 учасників. Те, що ми в команді, говорить про рівень довіри нашої аудиторії. Лише перевірені факти, свіжа та важлива інформація про все, щ відбувається в регіону, дотримання журналістських стандартів — кити, на яких ми тримаємося. 

Відео дня

Об'єднання «Вікно Відновлення» (UA Recovery Window MediaNetwork) розпочало роботу в січні 2024 року як ініціатива семи незалежних організацій-співзасновників. Регіональні та всеукраїнські медіа, аналітичні центри об’єдналися для моніторингу і прозорого висвітлення всіх аспектів відбудови України.

Відтепер «Вікно Відновлення» — це мережа з понад 70-ти незалежних медіа, громадських організацій та аналітичних центрів.

«Вікно Відновлення» ставить собі за мету: 

Як учасники мережі ми створимо низку актуальних матеріалів на тему відбудови, а крім того матимемо доступ до навчальних можливостей об’єднання та кроссекторальних експертів й аналітики. 

Усі матеріали мережі будуть доступні на окремому сайті-агрегаторі, що дозволить розширити коло наших читачів. Крім того, «Вікно Відновлення» допомагатиме в дистрибуції матеріалів на тему відбудови у соціальних мережах. 

Підписуйтеся на «Вікно Відновлення» у Facebook, Instagram та Telegram.

Завдання «Вікна Відновлення» — якісно й прозоро розповідати про відновлення усіх постраждалих регіонів на єдиній платформі, спільно адвокатувати необхідні зміни. Редакція «20 хвилин» охоче доєднується до цієї роботи. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Тернополя - 20 хвилин

    Будемо вдячні нашим читачам за репости!

keyboard_arrow_up