Партнер рубрики Події

Редакція "20 хвилин" вітає вас з Новим роком та Різдвом!

Редакція "20 хвилин" вітає вас з Новим роком та Різдвом!
  • У період новорічних свят не забувайте мріяти, і нехай усе, чого ви прагнете, обов'язково здійсниться.
  • Про те, що вас бентежило, за що вболівали та чого прагнули, ми протягом 2019-го висвітлювали на сайті "20 хвилин" та в газеті "RIA плюс". І в 2020-му обіцяємо тримати руку на пульсі всіх важливих подій, які відбуватимуться. Аби бути першими, кращими, інформативними, корисними. 

2019-ий не був легким для багатьох з нас. Він запам'ятався перемогами, але і був сповнений втратами.  Разом ми раділи і сумували, планували і розчаровувалися, але ми впоралися. 

Ми вдячні усім читачам, які багато років залишаються з нами та довіряють нам. Ми також дякуємо тим, хто читає нас нещодавно, але за короткий проміжок часу встиг звикнути до нас. Ми щиро вдячні за допомогу, за те, що повідомляли нас про події та дарували інфоприводи. Дякуємо за критику, яка сприяла нашому росту та вдосконаленню. 

Відео дня

За 2019-ий рік ми надрукували 51 номер газети "RIA плюс". Лише перевірені факти, актуальні теми та корисна інформація для вас та ваших сімей. Перший випуск газети 2020-го року - уже 8 січня. На сайті "20 хвилин" опублікували майже 10000 матеріалів. 

Попереду - новий рік, нові цілі, нові прагнення та зміни. Бажаємо, щоб для кожного з вас він був особливим. Нехай у ваших домівках, як і у всій країні, панують мир, добро та достаток. Здійснення заповітних мрій та бажань!

Редакція "20 хвилин" бажає вам щасливого Нового року та веселого Різдва!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (67)
  • Ігор Дуда

    Колегам-журналістам - ще раз найкращі побажання (втретє). В тому числі - й з розумінням сприймати те, що пишуть нижче мої "контрагенти" (якщо читаєте). Від істот з дитячим енурезом, раннім захопленням порнографією, клапатими "вушами" (само так пише) і, як апофеоз, навішаними колишньою дружиною рогами іншого важко було чекати. Жіночі "кликухи" - це прояв ще одної сторони його обдарування - гермафродитизму. Були вже і "валентина", і "поліна", і "тіна", тепер ось - рівноцінно дурнувата і безграмотна "олена"...

    Цікава версія в "олени" нижче - мабуть, клімакс атакує
    Вживай (те) "Ременс" - всі його рекомендують
    Я граюся, безграмотна дурепо, не з колегами своїми,
    А з анонімним бидлом, тобто друзями твоїми
    Із кодлом, що лише залізе в буду й гавка
    Так само, як "олена" - з менструальним болем шавка
    Всю вашу анонімну шваль я зневажаю
    І радий, що крест саша гарні роги має
    Вони для нього - фірмова ознака,
    Принаймні, можна відрізнити голову від сраки
    Свою істерику, "олено" туди само ти запхай
    І про причини болей в животі уважно почитай

    Цікаво, бидло з якою "кликухою" заступить на чергування далі й перейме естафету в "олени"? Пожаліти ж треба бідолашну - у неї там он що діється...
  • Олена

    Редакція! Прохання до вас: закрийте коментарі. На що ви перетворюєте цей сайт за допомогою цього Дуди. Вам не здається, що то проста помста за те, шо ви його звільнили з 20 хвилин. Він просто грається з вами. Пише сам собі і марнує вашу репутацію. Він просто поїхавша людина, чи звичайний хворий. Будьте мудріші хоч ви там у редакції.

    Ігор Дуда reply Олена

    Заворушилась знов бидлота - значить, в "точку" я попав
    На стадо креста саші наче зграю ос наслав
    А ось"олені" чарівній в її критичні прикрі дні
    Сказати вельми хочеться мені:
    "звичайний хворий" і "поїхавша людина" -
    Як тонко розрізняє вона їх, безграмотна скотина
    Я сподіваюсь, репутацію твою тим не "марную" (правильно - псую)
    І прояви клімактеричні не акселерую?
    Але з тобою щось не те, "олено" - час не буду марнувати
    Для тебе теж рецепт якийсь потрібно підшукати

    Зараз, зараз, секундочку...Ага - ось:
    Основные степени проявления болезненных месячных
    Умеренная боль с незначительным общим недомоганием. При этом работоспособность женщины нарушается редко, а уровень жизненной активности практически не снижается    (Я радий, "оленко", що і в тебе він не знизився - знайшла в собі сили написати після 21.00 - І.Д.).   Однако хотелось бы заметить, что подобная достаточно легкая форма дисменореи без своевременного обращения к гинекологу может со временем перерасти в более тяжелую, связанную с усилением недомогания и продолжительностью болезненных состояний ( бачиш, "оленко" - пильнуйся, не марнуй часу! - І.Д.).
    Вторым по степени распространенности является случай, для которого характерны сильные боли внизу живота, общая слабость, тошнота, головные боли, частое мочеиспускание, озноб. Кроме того, женщина может испытывать чувство тревоги, депрессии, становиться раздражительной.    (ти саме в такому стані й писала, тому наробила купу помилок в стилі твого двійника-гермафродита саші креста - І.Д.)    У многих больных этой формой болезненных месячных наблюдается бессонница, непереносимость различных запахов (сподіваюсь, таки вставила в ніздрю TAMPAX, коли я дихнув через екран, як і радив? - І.Д.), повышенный аппетит (нехай саша крест поділиться своїм улюбленим делікатесом - розведеним сечею калом). Работоспособность заметно нарушается (не помітив - І.Д.), и часто необходим прием соответствующих лекарственных препаратов, подобранных исключительно с помощью специалиста.

    Пильнуйся, люба, отаку як ти дурну тваринку
    Не часто стрінеш і в елітному звіринці
    Але... саме ж ти спілкуватись захотіло,
    Тож і отримуй те, що заслужило
  • Ігор Дуда

    Навіть в наш, іноді жорстокий і немилосердний час, увага до потреб людини, її насущних проблем повинна завжди бути на першому місці - це моє тверде переконання. Отож, якщо вельмишановний "микола олексійович"  був сьогодні зайнятий і з якихось причин не заглянув на сайт, то це не біда - я з радістю і щирою пошаною повторю для нього мій ранковий message. Він це заслужив.

    ЛІКУВАННЯ ЗАПОРУ В ДОМАШНІХ УМОВАХ
    Метою лікування запору є формування нормальної звички спорожнення кишечника. Нормальним вважається легке, швидке і безболісне виділення оформлення (не рідкого), але м'якого стільця, з частотою від 1-2 рази на день до 3 разів на тиждень. У більшості випадків лікування запору можливо організувати в домашніх умовах. Виведення щільного калу з кишечника (перша допомога при запорі) Звільнити кишечник від щільного, об'ємного калу можна таким чином: • Використовуйте гліцеринові свічки. Гліцеринові свічки можуть бути використані для лікування запору у дітей і дорослих, а також під час вагітності. Спорожнення кишечника відбувається через 15-30 хвилин після введення свічки. • Якщо немає можливості купити гліцеринові свічки - зробіть клізму 1 літром теплої кип'яченої води з додаванням 3 столових ложок солі. Також можна використовувати масляну клізму (10-15 мл рослинного масла). Використання клізми має проводитися з великою обережністю, щоб не травмувати кишечник. Якщо ви не знаєте, як правильно ставити клізму - краще використовуйте проносні препарати.
  • Богдан Данилюк

    Ну і коментарі.

    Ігор Дуда reply Богдан Данилюк

    Понаставляй собі хоч 1000 "плюсів"
    І хоч зі злості вистрибни з трусів -
    Залишишся таким же ідіотом -
    З "вушами", рогами й немитим ротом
    Погано ти, ущербне, в школі вчилось -
    Тут твої три крапки (...)  якраз би і згодились
    Поезія - це,  дурню, мозку релаксація
    У тебе мозок є? Чи його профанація?
    Одна звивина - та, що під хребтом
    Осел з "вушами" дістав роги й залишився віслюком

    Ігор Дуда reply Богдан Данилюк

    Здаєтеся (поки що) нормальною, адекватною людиною. Як накажете реагувати на доволі (або ж зовсім) БЕЗГРАМОТНУ МАЯЧНЮ ПАРАНОЇКА, ЯКОМУ ДРУЖИНА КОЛИСЬ НАВІШАЛА РОГИ? Можна, звичайно, не звертати уваги. Але іноді хочеться відповісти - щоб у БИДЛА не було ілюзій щодо його тріумфу. Вбивчий сарказм, як на мене - оптимальний стиль розмови в таких випадках. Саме з БИДЛОМ.
    Втім, скромна зелена"1" наштовхує на деякі інші припущення щодо Богдана. Почекаємо...

    Данило Богданюк reply Ігор Дуда

    Почекаємо на що? ДЕБІЛ ти дуда))))))))))

    Ігор Дуда reply Данило Богданюк

    саші кресту-валері ле-гандонському, а тепер - і новоявленому бидлу - данилу богданюку
    Ти начепи хоч тисячу "кликух", дубове бидло,
    Та роги й  "вуши" твої з-поза них чудово видно,
    Під настрій добрий чому б не поспілкуватись?
    І над тобою, ЧМО бидляче, посміятись,
    Ти, параноїк, сподіваєшся мене "дістати"?
    Тоді - вперед! Лиш зранку не забудь посрати
    Це ж - твій вже звичний денний раціон,
    Bon apetit, валера-саша крест - HAND-ON!
    Скажи....данила....а...вотэто ...ВАЛЕРА.., ЛЕВАНДОВСКИ ЧМО ДУБОВОЕ....останется....в ..."Баварии".....или....кудато...в...MLS....уйдет...Не...знаешь что...такое...MLS...ну...ты и тупое!!!

    Ігор Дуда reply Данило Богданюк

    Для тих, кому цікаво:  список "кликух" незламного рогоносця саші креста-валери ле-гандонського- поповнило ще..., ага "данилко богданюк". Мій друг-рогоносець дуже любить змінювати "ніки", залишаючись при тому майже однаково безграмотним бидляком. Втім, у нього є висока й благородна місія - рятувати алкоголіків. Цим місіонером він став, коли його перша дружина навішала йому роги й пішла... правильно, до того ж алкоголіка:
    Jack Winchester 30 жовтня 2017 р. Після більш ніж двохмісячої перерви та виснажливого відпочинку на Багамах повертаюся до своєї роботи критика, борця за правду на вільній Україні та борця з алкоголізмом на Тернополі20хв (по сумісництву, офіційно!!!)... "Алкоголіки всіх країн, єднайтеся! (в наркологічних диспансерах)".   Ваш Jack Winchester (він же Саша Хрещатик, Саша Киев, Саша Саша Саша, Саша Крест і т.д. і т.п.)
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/privodi-dlya-rozcharuvannya.html
    А ще після майже святкової казки хочу розповісти доволі сумну історію отого самого саші креста-валєри-андрія-"деда"-данила-богдана-степана...словом, можна й заплутатися. Справа в тому, що отой саша крест-валера мав тяжке дитинство - пісявся  в ліжко до 12 років, аж поки добрі люди не порадили на ніч прилаштовувати йому спеціальний дзвіночок, щоб дзвенів при потребі. Впісюватися ніби перестав, але біда одна не ходить  - знайшов десь малюнок з голою бабою і почав ... аж страшно сказати, що почав. Хтось зі старших впіймав його за цим і дуже натягнув за вуха. Відтоді стали вони в нього трохи клапаті, та то нічого - щоби тільки "чоловік достойний був",-  він сам так пише.   Я не хочу  щоб мене звинувачували у невмінні поводитися з людьми  і хотів би зробити саші-валєрі -данилу (і т.д) сюрприз. В мене є маленький дзвіночок, а ще є брелок зі Скорпіоном - ніби з такими ж рогами як у саші креста-валери-тепер і данила... Але не знаю, коли і як йому то презентувати. Може на День захисту тварин - 4 жовтня?

    Ігор Дуда reply Данило Богданюк

    Так мало тобі, ЧМО, для втіхи треба?
    Нашкрябало три слова - й скачеш аж до неба?,
    Ну, порадій, бидлота, хочеш - ще покажу пальчик
    Яке розумне в нас - оце "данилко" і "богданчик",
    Як файно й скоро  вміє  бидло це "кликухи" поміняти
    Ух ти! Це навіть легше, ніж 2 пальці обісцяти

    Олена reply Богдан Данилюк

    Це жах якийсь, а не коментарі. Людина поїхала розумом або перепила занадто і контролювати себе вже не може. Чи не так РЕДАКТОРЕ?

    Ігор Дуда reply Олена

    Вжахнуло настільки, що не поставила кому перед РЕДАКТОРЕ?
    Тебе цікавить, чи людина перепила?
    Чи вже "поїхала"? Тоді, "оленко" мила
    Встав TAMPEX в ніс, а я через екран дихну,
    Як встоїш на ногах, то розведи у ванні хну
    Й годинку в ній спокійно полежи,
    А потім знову щось (без коми) напиши
    Апелювання до РЕДАКТОРА - це не нове
    Он "дед"-дебіл (із гемороєм) плів про те ж саме
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up