Рік був напрочуд успішним і продуктивним

Рік був напрочуд успішним і продуктивним

Важкий, успішний, трагічний, хороший, Богу дякувати, що без боргів... У кожного з нас спогади про 2016 рік найрізноманітніші 

Традиційно в останні дні року газети звертаються до публічних осіб, місцевих знаменитостей, впізнаваних людей, зірок. Ми ж вирішили: про те, що було, мають сказати незіркові жителі Файного міста. Давайте спільно пригадаємо усе хороше чи не дуже, що було у нас у 2016-му.

Тетяна СЛОБОДЯН, керівник весільного агентства:

— Рік був напрочуд успішним і продуктивним. Оскільки я затятий трудоголік, то відразу хочеться відзначити успіхи на роботі, багато цікавих масштабних проектів та їх успішну реалізацію. Нашій агенції виповнилось 10 років! І я щиро дякую всім, хто весь цей час був поруч зі мною, щоб дарувати людям казку. Добробут, здоров’я та затишок у сім’ї – чого ще можна побажати? Мені є чим пишатись. Рік був щедрим на нові досягнення, нові кроки. Він був чудовим. Тому дуже сподіваюсь, що наступний буде ще кращим. Чого вам всім бажаю.

Відео дня

Ірина СКОРОБОГАТА, журналіст, фотограф:

— 2016 рік був прекрасним. Багато світлих, чудесних і таких різних людей зустрілося на моєму шляху. Відкрилося багато перспектив для духовного, творчого розвитку. Основний урок 2016 року: працювати із наявними ресурсами. Не думати, що у мене немає можливості щось зробити. Можливість завжди є! Розвиваючи її, ми приходимо до більшого! Найбільше засмутили трагічні події в усьому світі й передусім на Сході України. Війна, вбивства, каліцтво, голод, страх, страждання. Якщо немає миру та прийняття себе, ніщо зовнішнє нам не допоможе міцно спати без тривожних сновидінь. З нового спробувала тренування TRX – функціональний тренінг з використанням спеціальних петель, спрямований на пропрацювання всіх груп м’язів за допомогою ваги власного тіла. Ідеально для тих, хто не хоче перевантажувати суглоби та серцево-судинну систему.

Хотілося б побажати всім миру, добробуту, достатку для України. Економічного розвитку та робочих місць з оплатою, яка дозволяє жити, а не існувати.

Вікторія УШАКОВА, асистент керівника:

— Цей рік для мене був неоднозначним. 2016-й став роком тотального переосмислення. Роком усвідомлення того, що твої думки – матеріальні. І це не просто слова з книжок про самовдосконалення і розвиток особистості. Знаєте, негативу зараз і так багато. Люди згоряють, як свічки, самі себе затягують у чорну діру. Цей рік навчив мене радіти непомітним речам. Навіть посеред воєн і руйнації здатні проростати квіти. Це якщо про духовне. А якщо вести мову про мирське, то щиро тішусь за нашу українську літературу, якої стає більше рок за роком, за український кінематограф, за квоти на українську музику, за реалізацію проекту, що стосується Бюджету міських ініціатив. Цей рік подарував мені нові знайомства, затягнув у каучсерфінг і, зрештою, привів у моє життя ту людину, якій я повністю довіряю і яка навчила сприймати мене цей світ і оточуючих такими, як вони є. 2016-й вніс свої корективи, як і кожен рік до того. Маю ділову пропозицію до 2017-го: додай у моє життя більше подорожей, позитиву і миру на нашій Землі!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up