Партнер рубрики Події

“Робимо місто чистішим”: у соцмережах закликають долучатися до прибирання Тернополя

“Робимо місто чистішим”: у соцмережах закликають долучатися до прибирання Тернополя
  • У Тернополі активісти прибирають засмічені території і закликають небайдужих до чистоти міста тернополян долучатися до наступних акцій.
  • У соцмережі “Фейсбук” активісти створили групу “Green Team”, у якій діляться інформацією про еко-акції.

“Green Team” - група створена для координації активістів, які прибирають кутківецько-пронятинський ліс та спілкування всіх, хто робить Тернопілля чистішим.

Ініціаторами створення цієї групи є Олександр Гром’як та Зоряна Биндас. Небайдужі до чистоти міста тернополяни вже прибрали 90% Кутківецького лісу.

Відео дня

- Зараз ми з’ясовуємо, хто за яку ділянку відповідає: комунальні служби чи лісництво, і будемо слідкувати, чи вони виконують свою роботу. Також будемо допомагати їм, прибираючи Тернопіль самотужки. Поки що нас не багато, близько 30-ти ініціативних тернополян, але ми закликаємо усіх долучатись до нас, - розповідає ініціатор цієї екологічної акції Олександр Гром’як. - Ми сподіваємось на об‘єднання зусиль для боротьби зі сміттям та тими, хто його викидає в несанкціонованих місцях.

А групу “Green Team” активісти створили, щоб повідомляти про те, коли вони будуть організовувати акції. А також вони пропонують ділитись інформацією про засмічені місця Тернополя, щоб їх згодом прибрати.

- У суботу, 30 березня, об 11.00 ми продовжимо прибирати Кутківецький ліс, - каже пан Олександр. - Заохочуємо всіх тернополян долучатись. З собою потрібно мати лише хороший настрій, рукавицями та сміттєвими пакетами ми забезпечуємо. 

Все сміття активісти  - сортують, а потім здадуть на переробку. У перспективі вони планують організовувати інші еко-акцій, які покращать еко-середовище нашого міста.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Марія Репак

    МОЇ дорогі земляки я щиро ВАМ Вдячна за чистоту  нашого ТЕРНОПОЛЯ  бо я залишила дуже грязне місто я в душі плакала а зараз я низько ВАМ  кляняюсь за чи с тоту Бо я дуже далеко ВДАНИЙ ЧАС
  • Vasil Koliszhak

    Потрібно брати приклад.
  • Zorawar Marwat

    30.03.19 повторне, завершально-переможне прибирпння. Збираємось об 11:15 на дальньому пляжі та йдемо в різні кутки лісу. Тому не запізнюйтесь будь ласка)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up