Партнер рубрики Події

Нагородження переможців «Народного бренду-2019»: кого обрали тернополяни. ФОТО

Нагородження переможців «Народного бренду-2019»: кого обрали тернополяни. ФОТО
  • Нагороди завжди знаходять гідних їм. Черговий щорічний екзамен на стійкість та успішність здали кращі торгові марки та підприємства Тернополя.
  • Церемонія нагородження переможців конкурсу «Народний бренд-2019», цьогоріч ювілейна, розпочалася 13 грудня в готельно-розважальному комплексі Garden Hall.

Одна з найважливіших подій року, на яку з нетерпінням чекають усі представники сфери бізнесу. 15-ий рік поспіль «RІА Медіа» організовує та проводить конкурс «Народний бренд». Це – своєрідний тест, що визначає рівень довіри тернополян до тієї чи іншої фірми. Це – і хороший урок стійкості для місцевих підприємців, що стає гарним імпульсом для впровадження нових ідей у роботу.

Відео дня

Голосували майже 15 тис. тернополян

У конкурсі немає жодної ноти фальші, адже експертами є прості жителі міста. Кожен тернополянин міг висловити свою думку щодо товарів та послуг, які продають чи надають у Файному. Споживачі обирали кращих виробників, віддавши за них свої голоси. «Ти обираєш – RІА нагороджує!» - незмінне гасло, яке супроводжує конкурс уже багато років поспіль. Нема псевдоекспертів та псевдопереможців – фірма стає лідером тільки тоді, коли вона виправдала сподівання та довіру тернополян.

Цьогоріч було 50 номінацій. Серед яких - дві нових: "Суші, бари" та "Таксі". Загалом, участь у "Народному Бренді" беруть 2192 компанії і лише 50 з них, отримали свої бажані нагороди. Голосування розпочалось 1 жовтня і тривало до 30 листопада. А оприлюднили результати голосів 2 грудня.  Загалом у голосуванні взяло участь майже 15 тисяч тернополян. 

Отож, результати голосування:

Розіграють путівку у Будапешт та Відень

До слова, подарунок чекає і на користувачів, які проголосували у конкурсі "Народний бренд 2019": подорож для двох у Будапешт та Відень. Для того, щоб стати учасником розіграшу, потрібно було проголосувати на сайті brand.top20.ua не менше, ніж у 10-ти номінаціях, після завершення голосування зробити репост у соцмережах та не видаляти даний запис зі своєї сторінки до завершення церемонії нагородження.  Переможця серед тих, хто проголосував,  визначатимуть рандомно під час церемонії нагородження "Народний бренд 2019". 

Хто отримає путівку, читайте згодом. Новина доповнюється.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up