Розподілили шість приміщень площею 600 кв. м

Розподілили шість приміщень площею 600 кв. м
Чотири клуби, якими опікувався Центр для роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання, міська рада віддала комунальній установі, Центру соціальних служб та громадській організації.

Ще одне приміщення віддали Федерації панкратіону і лиш одне залишили старому користувачеві.

Центр, приміщення якого роздали, не ліквідували, а просто перейменували на комунальну організацію "Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення". Тепер тернополяни можуть остаточно забути про клуби за місцем проживання. Після розпаду Радянського Союзу таких закладів у Тернополі було до 20. До 2013 р. залишалося шість, а після рішень міської ради 2013 року - одне.

"Приміщення передані згідно акту прийому передавання нежитлових приміщень від 31.02.2014 р. За взаємною згодою сторін та офіційних домовленостей, вони будуть використовуватися згідно статуту та положень установ", – повідомив у відповідь на наш запит заступник мера Володимир Камінський. До речі, чоловік одночасно є й президентом Федерації панкратіону в області, якій віддали одне з приміщень. Інші приміщення отримали: клуб "Берегиня" на вул. Стуса, 10 – Міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, клуб "Прометей" на вул. Яремчука, 25 та клуб "Олімп" на Коновальця, 14 – комунальний заклад "Центр творчості дітей та юнацтва", клуб "Джура" на вул. Броварній, 16 – молодіжна ГО "Фізкультурно-спортивний клуб "Спорт-клас". Єдиний клуб, "Еллада", що на бульварі Д. Галицького, 26, залишили перейменованому Центру для роботи з дітьми.

Відео дня
> Найгірше, вважають тернополяни, те, що приміщення розділили між різними організаціями, а згодом при бажанні зможуть привласнити.

- Тепер комусь із нових користувачів достатньо написати в мерію звернення-відмову від приміщення, і комунальний об'єкт можуть внести до переліків об'єктів, затверджених для приватизації чи здачі в оренду, - хвилюється наш читач Вадим Савка, який і звернувся до редакції. - Власне для цього, думаю, і зробили таку оборудку. Бо ж була установа, яка централізовано опікувалась клубами. Її перейменували, а приміщення пороздавали. Не здивуюсь, якщо до нових виборів до міської ради в тих закладах буде бар, магазин, офіс чи ще щось. Шкода й тих людей, які працювали там. Мова про дев'ятьох працівників, думаю, їх звільнять.

Ми простежимо, чи, бува, за місяць-два хтось із нових щасливих користувачів не відмовився на прохання "зверху" від ласих приміщень. Також дізнаємося, що там відбувається. Звернути увагу на ситуацію просимо й міліцію та прокуратуру.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    А хто такий Надал, щоб продавати наше майно? Що ви і вам подібні, Влад М., нас все лякаєте? Невже робота мера передбачає тільки знищення і продаж-перепродаж? Коли хоч щось буде з подачі мерії відновлене, поремонтоване і повернене у користування для всіх?
  • Anonymous

    а ви бачили ті приміщення???? там без вкладання серйозних грошей вже неможна тримати дітей: грибок, з вікон дує. Я би на місці Надала продав їх взагалі, бо з бюджету пару мільонів на таке - то зажирно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up