Партнер рубрики Події

Чоловіку на підприємстві затиснуло голову пресом: що відомо

Чоловіку на підприємстві затиснуло голову пресом: що відомо
  • У Тернополі на підприємстві чоловікові затисло голову гідравлічним пресом. Він помер на місці. Ми дізнались подробиці.

На одному з підприємств обласного центру чоловікові затисло голову гідравлічним пресом. Нещасний випадок на виробництві трапився 20 квітня, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

На лінію «102» зателефонував черговий служби надзвичайних ситуацій та розповів про ситуацію.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

Відео дня

– На підприємстві, яке займається гуртовою торгівлею відходами та брухтом, працівники виявили бездиханне тіло 23-річного співробітника. Під час перевірки стало відомо, що потерпілий офіційно працевлаштований не був. Чоловік працював з гідравлічним пресом. Під час роботи він зачепився за обладнання і отримав травми несумісні з життям, – зазначають у ГУНП в Тернопільській області. 

На виклик також оперативно виїжджали медики, говорить заступниця директора Центру екстреної медичної допомоги Тернопільщини Ганна Мончак. Однак, попри усі зусилля лікарів, чоловіка врятувати не вдалось.

– Медики констатували смерть внаслідок травми, несумісної з життям. Чоловікові затиснуло голову і спресувало кістки черепа, – зазначила Ганна Мончак.

Наразі триває слідство згідно із частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України.

Слідчі Тернопільського районного управління поліції розслідують порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що призвело до смерті людини. 

Відповідальність за цією статтею — обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Valeriy K

    Слідчі Тернопільського районного управління поліції розслідують порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що призвело до смерті людини.



    А неофіційно працевлаштованих?

keyboard_arrow_up