Партнер рубрики Події

Розваги, майстер-класи, конкурси. Сімейне свято від "RIA плюс" стартувало

Розваги, майстер-класи, конкурси. Сімейне свято від "RIA плюс" стартувало

Щорічне традиційне сімейне свято від "RIA плюс" стартувало на Театральному майдані. Триватиме воно до 18.00. Дітей та їх батьків чекає багато розваг, тому просимо приходити. 

Тернополяни приходять на Театральний майдан родинами. Поки діти беруть участь у майстер-класах та конкурсах, дорослі поспішають передплатити газету "RIA плюс", щоб отримати лотерейний квиток та виграти приз.

Організатори і партнери свята підготували різноманітні подарунки для дітей, які вони отримуватимуть за участь у конкурсах.

Відео дня

Дитячий клуб «Капітошка» проводить майстер-класи з декупажу, аквагриму та об'ємної аплікації. Дітки захоплююче творять шедеври своїми руками, а батьки їм допомагають.

- Ми на цьому святі вперше,- розповідає Владислав Мешков. - Це прекрасне свято, завдяки якому єднається сім'я. На мою думку, це чудово, коли ми можемо проводити час зі своєю дитиною і разом з нею щось робити. Наша донечка розмалювала мисочку і прикрасила її витинанками. Вийшов дуже гарний подаруночок.

- Моя донечка творча дитина і їй дуже подобаються такі заходи. В неї чудові враження. Я вважаю, що такі свята потрібно проводити, адже це важливо для дітей. Вони розвиваються, навчаються чогось нового, - каже Надія Кирич. 

Підтримують цю думку і інші батьки.

- Обов'язково повинні бути такі свята для розвитку дитини. Мені дуже все сподобалось. Свято є пізнавальним і навчальним, - розповідає мама двох доньок Надія Стецюк.

Нагадаємо, о 18.00 розпочнеться свято для передплатників газети “RIA плюс”. Для них виступатимуть співаки, танцювальні колективи. А під час лотереї розіграють більше 50-ти цінних подарунків та головний приз - тур в Італію.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up