Партнер рубрики Події

"Рухаємо Тернопіль": лінивий відпочинок треба змінювати на активний, каже Роман Задорожний

"Рухаємо Тернопіль": лінивий відпочинок треба змінювати на активний, каже Роман Задорожний

28 травня у Тернополі уже вдруге відбудеться міське спортивне свято "Рухаємо Тернопіль" від Медіа Корпорації RIA та Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення. У рамках проекту ми публікуємо цікаві історії спортсменів та тернополян, які займаються спортом для себе. А також поради дієтологів. 

У попередній публікації свою історію розповідала тренер з бальних танців Марʼяна Брик. 

Цього разу про мандрівки та туризм розповість 31-річний Роман Задорожний. В туризмі чоловік уже 17 років. А зараз почав займатись бігом. 

- Я одного разу випадково потрапив на сплав Дністром з Борисом Горою, - розповідає Роман. -  І тоді понеслось. Окрім просто мандрівок горами-ріками-печерами в туризмі також є змагання, тому спортивний тут момент присутній.

Відео дня

Роман брав участь у змаганнях з техніки водного туризму та чемпіонатах з туристичних спортивних походів.

- Завдяки цим змаганням та чемпіонатам я отримав звання кандидата в майстри спорту, - каже чоловік. - Приємно згадувати, але то таке, не визначальне. Щодо безпосереднього спорту, то ним я почав займатись саме зараз. Це біг, забіги з перешкодами. Ще є такий вид, як мультиперегони - це біг, плавання та їзда на велосипеді.

Але амбіцій займати перші місця, як каже Роман, у нього немає. Чоловік більше стимулює власний розвиток та бажає отримувати досвід в організації таких заходів. 

- А також власним прикладом хочу збирати навколо класних людей та потроху змінювати лінивий і неактивний відпочинок тих, хто ще не з нами, - додає Роман Задорожний. - Головне - бажання розвиватись та вести здоровий спосіб життя. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Петро Білецький

    Та ну вас НАХ з таким відпочинком. Пасивний в 100 раз краще і веселіше !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up