«Руки обрубати за таке!» Уночі вандали покидали сміттєві контейнери у Тернопільський став

«Руки обрубати за таке!» Уночі вандали покидали сміттєві контейнери у Тернопільський став
  • Пора перекривати туди заїзд для авто – хоча би в нічний час, обурюються тернополяни. Орендар Дальнього пляжу –  обома руками «за».
  • Люди пропонують виловити це «бидло» і покарати громадськими роботами – з публічним висвітленням цього процесу. Є й радикальніші коментарі.
  • В управлінні ЖКГ кажуть, що вже відновлюють контейнери і забезпечать додаткове кріплення.
  • Дорогою на Дальній пляж… Якісь нелюди вночі контейнери зі сміттям покидали до Ставу – у воду, - Вадим Перець не стримував емоцій. - Волонтери звертались до міськради щодо встановлення додаткових сміттєвих контейнерів. Аби наше місто було чистим. Їх встановили – тижнів два тому. Нелюди цієї ночі викинули їх у Став – разом зі сміттям.

Контейнери розмістили поблизу причалу, що біля Дальнього пляжу. Там завжди були величезні гори сміття. Уже тижнів два – чистота і порядок. До сьогоднішньої ночі.

- Кожен ранок там гуляю, сьогодні от таке побачив – ну як так можна? – обурюється Вадим Перець. - Треба ставити питання про перекриття в’їзду на Дальній пляж, принаймні, у нічний час. Бо наразі туди народ з’їжджається – п’янки, вогні палять. А це все майно громади. Я переконаний, що вночі на пляж точно немає чого їздити. Зрештою, це паркова зона. До інших парків в’їзд перекритий. То чому сюди можна?

Відео дня

Раніше, відколи до Дальнього пляжу зробили нормальну дорогу, там влаштовували ралі. Автомобілі ганяли на шаленій швидкості. Волонтери звернулись до міської влади – там облаштували «лежачі» поліцейські. Ралі припинили. Вирішили й питання з купами сміття. Хтось вночі це все «виправив».

Вадим Перець також розмістив кілька фото та допис на сторінці «Тернопільські плітки» у Фейсбук. Обуренню тернополян у коментарях не було меж. Люди пропонують встановити камери, аби впіймати та покарати «бидло». Були й більш радикальні пропозиції.  

- Поставити біля кількох контейнерів відеоспостереження, виловити гопників і оштрафувати громадськими роботами, - пропонує Саша Малюмака. - З публічним висвітленням всього процесу...

Тільки величезні штрафи врятують, переконаний Світояр Корольов. «Один штраф повинен окупити покупку і встановлення 100 відеокамер. Це повинен бути супербізнес для громади. Наголошую – для громади», - пише чоловік.

  • От бидло. Саме нічого доброго в житті зробити не може - і працю інших нищить, - пише Света Прокопенко. - Руки обрубати за таке!

На Дальньому пляжі вночі є черговий. Але один із багато чисельними компаніями він зробити нічого не може. Є й камери відео спостереження – де вони розташовані і їхню точну кількість ми умисне не називатимемо, хоча нам відома ця інформація. Орендар погоджується з тим, що на ніч в’їзд до пляжу треба перекрити. Але на територію є чотири заїзди – всі не перекриєш. Хіба ставити поліцейський патруль.

  • Про що ми говоримо – доки не було чергових і камери не працювали, вночі приїхали і вкрали біг-борд з інформацією про правила поведінки на воді та забороною палити багаття на зеленій зоні, - каже орендар Дальнього пляжу Олександр Івасишин. – Це ж треба було пригнати техніку, приїхати, спиляти…

Відколи потепліло – компаній у нічний час на пляжі чимало. Один охоронець з ними впоратись не може.

  • Якщо є можливість перекрити в’їзд на нічний час, скажімо, від 23.00 – я тільки за, - каже Олександр Івасишин. - Там і вдень, зізнаюсь, ніхто особливо нікого не слухає. Але принаймні охоронці стежать, аби не порушували порядок і не нищили майно. Різні люди приїжджають… Тому я за перекриття – хоча б в нічний час.

Ініціатором встановлення таких контейнерів був підприємець Вадим Перець, який взяв на себе оплату за вивезення відходів, повідомила речниця міськради Мар’яна Зварич.

  • За дорученням міської ради контейнери встановили працівники ПП «Квартал Л», - каже Мар’яна Зварич. - В управлінні ЖКГ кажуть, що відновлюють контейнери і забезпечать їх додаткове кріплення.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Василь Мазок

    П'яна гоп компанія . Нариватися ніхто небуде. Поліція на такі виклики приїде неохоче вже коли буде щось вчинено, і то через дві години. Торік бухі вийшли з сапсану і потрощили лавки на циганці. Рибаки поліцію викликали а ті коли приїхали? Покатались і поїхали.
  • Василина Павлючок

    Наказати штрафом, і то не малим. Якщо, є можливість їх вичислити, то обов’язково заставити попрацювати на тому же місці, де вони нагадили.

    І обов’язково перекривати дорогу на пляж на ніч, тому що на превеликий жаль, таких любителів чистоти у нас дуже багато!!!
  • Іван Тлумацький

    Худоба і в Африці Худоба

    Саша Крест reply Іван Тлумацький

    повністю підтримую...
  • Валентина Курасова

    Путін всьому виноватий!)))

    Сергей Исаев reply Валентина Курасова

    Володимир Лемега конечно уже давно не смешно

    Володимир Лемега reply Валентина Курасова

    Валентина Курасова Недоречно,і не смішно.

    Іван Вальків reply Володимир Лемега

    як це не смішно? дуже смішно що ми українці-худоба.

    Сергей Исаев reply Валентина Курасова

    Валентина Курасова 5 колона
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up