Партнер рубрики Події

Румунія — Україна наживо: де дивитися матч Євро-2024 з футболу

Румунія — Україна наживо: де дивитися матч Євро-2024 з футболу

Стартовий матч України на чемпіонаті Європи-2024 буде трансльований в ефірі Суспільного мовлення.

У понеділок, 17 червня, на стадіоні «Арена Мюнхен» футболісти збірної України у своєму стартовому матчі Євро-2024 зустрінуться з командною Румунії.

Цей поєдинок чемпіонату Європи у Німеччини розпочнеться 0 16.00 за київським часом, передає Укрінформ.

Україна перед стартом Євро-2024 з футболу провела три товариські поєдинки: зіграла внічию з Німеччиною (0:0), поступилася Польщі (1:3) та розгромила Молдову, повідомляє Суспільне спорт.

Відео дня

Оновлення: Трансляція першої гри України на Євро-2024 призупинена. У Megogo збій. Останній рахунок був 3:0, на користь Румунії.

Румунія — Україна: команди проведуть між собою перший офіційний поєдинок. Перед цим збірні зустрічалися між собою лише у межах товариських матчів: "синьо-жовті" виграли два з них.

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок Румунія — Україна розсудить щведська бригада. У якості головного арбітра гру проведе 35-річний Гленн Нюберг. Лайнсмени — Махбод Бейджі та Андреас Седерквіст. Обов’язки четвертого арбітра виконуватиме норвежець Еспен Ескос.

У ролі арбітра системи ВАР виступить нідерландець Роб Діперінк, а його асистента - француз Жером Брізар.

Україна — Румунія: де дивитись матч на Суспільному?

Усі матчі збірної України з футболу на чемпіонаті Європи-2024 транслюють місцеві телеканали Суспільного та медіасервіс MEGOGO.

Україна — Румунія трансляція буде доступна для показу на місцевих телеканалах Суспільного.  Дивитись Україна — Румунія онлайн можна виключно на каналах у цифровому ефірі T2, IPTV і кабельних мережах.

На сайті Суспільне Спорт Україна — Румунія трансляція здійснюватися не буде. Також за умовами договору місцеві телеканали Суспільного мовлення на OTT-платформах не транслюватимуть футбол Україна — Румунія. Дивитися онлайн, матч збірної України з футболу — на медіасервісі MEGOGO.

Україна — Румунія: рахунок матчу та про головні події зустрічі можна дізнатися у текстовій онлайн трансляції на сайті Суспільне Спорт. Також до і після завершення Румунія — Україна відбудеться студія до футболу, де будуть обговорені головні моменти гри.

Чи можна слухати матч Румунія — Україна?

Радіо трансляція Румунія — Україна на Євро-2024 з футболу буде доступною на Радіо Промінь. Тут також можна буде слухати Україна — Румунія наживо.

Заявка збірної України на матч з Румунією за номерами

1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Олександр Сваток, 4. Максим Таловєров, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Малиновський, 9. Роман Яремчук, 10. Михайло Мудрик, 11. Артем Довбик, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Георгій Судаков, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Володимир Бражко, 19. Микола Шапаренко, 20. Олександр Зубков, 21. Валерій Бондар, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін, 24. Олександр Тимчик, 25. Владислав Ванат, 26. Богдан Михайліченко.

Утім, як учора повідомив Ребров, захисник Віталій Миколенко через ушкодження точно не візьме участі у цій зустрічі.

Сьогоднішній матч збірна України проведе у синьому комплекті форми. Румунська команда зіграє у жовтому.

Будете вболівати за збірку України? Пишіть, що побажаєте нашим футболістам.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up