Партнер рубрики Події

Рятувальники Тернопільщини розповіли майбутнім студентам про особливості професії

Рятувальники Тернопільщини розповіли майбутнім студентам про особливості професії
  • Навчайся, щоб рятувати життя! З таким девізом діючі працівники рятувальної служби спілкувались зі своїми майбутніми колегами.
  • У Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області відбулась перша зустріч з кандидатами до вступу у профільні виші та їхніми батьками.
  • Старшокласникам розповіли про вимоги та особливості вступної кампанії.

В рамках зустрічі кандидати до вступу та їхні батьки мали змогу зустрітись з фахівцями відділу персоналу, психологічної та медичної служб. Вони роз'яснили умови вступу та ознайомили присутніх з переліком спеціальностей, за якими оголошується прийом на навчання.

Але не все так просто, як здається на перший погляд. Перш ніж претендувати на посаду рятувальника, потенційний абітурієнт має відповідати високим вимогам щодо стану здоров'я, рівня фізичної та психологічної готовності.

Відео дня

– Необхідність проходження професійно-психологічного та медичного відбору дозволить вибрати найкращих кандидатів для опанування премудростей рятувальної справи.  Створить умови для того, щоб кожен абітурієнт опинився на місці, яке відповідає саме його індивідуально-психологічним особливостям. Оволодівав тією професією, в якій він найбільше зможе реалізувати свій потенціал та принести максимальну користь державі, – зазначають в Головному управлінні ДСНС Тернопільської області.

Діалог між рятувальниками та майбутніми студентами пройшов у невимушеній дружній атмосфері. Претенденти на посаду в рятувальній службі цікавились особливостями професії й отримували вичерпні відповіді на свої запитання.

Для того, щоб дізнатись більше про вступ до профільних вишів Держслужби з надзвичайних ситуацій, звертайтесь до Відділу персоналу ГУ ДСНС України у Тернопільській області, за адресою: м.Тернопіль, вул. Лесі Українки, 6, телефонуйте за номером: (0352) 24-13-67.

Зустрічі фахівців ДСНС з кандидатами на вступ відбуватимуться щовівторка о 09:00 (до травня 2023 року).

Така ініціатива рятувальників – дійсно гарна можливість для молодих та амбіційних людей, які мріють про кар'єру у сфері цивільного захисту, але ще не до кінця розуміють, що на них очікує. Така професія – дуже почесна, але й небезпечна. Адже рятувальникам доводиться жертвувати своїм життям заради спасіння інших. Раніше ми повідомляли про те, що сапера з Тернополя нагородили за розмінування Харківщини. Також писали, як наші рятувальники витягли чоловіка, який упав в крижану воду на ставі.

 

Читайте також:

Тернопільського сапера нагородили за розмінування Харківщини

На Тернопільському ставі врятували чоловіка

У Бучачі рятувальники спускалися через балкон до паралізованого чоловіка

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up