Партнер рубрики Події

Ще один спиртзавод на Тернопільщині готують до аукціону

Ще один спиртзавод на Тернопільщині готують до аукціону

Підприємство функціонує і забезпечує робочими місцями жителів 10 найближчих населених пунктів Тернопільського району та області, зокрема — це понад 130 працюючих осіб

Зарубинський спиртзавод готують до приватизаційного аукціону. Про це повідомили на сторінці Фонду держмайна України.

Заступниця голови Фонду держмайна України Яна Матієва днями відвідала Зарубинський спиртовий завод на Тернопільщині.

Підприємство сьогодні функціонує і забезпечує робочими місцями жителів 10 найближчих населених пунктів Тернопільського району та області, зокрема — це понад  130 працюючих осіб.

Відео дня

Під час візиту Яна Матієва ознайомилася з станом єдиного майнового комплексу спиртзаводу та поспілкувався з колективом.

— Сьогодні спиртзаводи є одними з пріоритетних для бізнесу об'єктів, адже вони поєднують в собі масштабні складські потужності та готові технологічні рішення для ведення діяльності», — зазначила Яна Матієва.

Наразі відбувається тісна співпраця з керівництвом підприємства та Регіональним відділенням Фонду для пришвидшення процесу підготовки та подачі документації для виставлення об'єкту на приватизаційний аукціон, повідомили на Фейсбук-сторінці Фонду держмайна України.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (31)
  • Alexander Nikolaienko

    Спиртзавод до приватизації???!!!  І що розказують урядові приватизатори, що немає доходу в бюджет треба приватизувати?!!🤣🤣🤣 Суки, коли вам застряне вже в горлі, або той спиртзавод або ствол автомата! Гниди...
  • Марія Смаль

    Яка приватизація у чам війни, це незаконно каже влада людям які хочуть приватизувати маленькі ділянки землі,якими користуються,це щоб ви розуміли 20 сотих.Відмова,бо аійна ,а самі деребанять все що можно,для них закони не писані.Гірше москаля!!!!!
  • Люба Пацула

    ЯКЕ- ЖАХІТТЯ НЕМАЄ СЛІВ ?????
  • Марія Ушарук

    Скоро  все продадуть.

keyboard_arrow_up