Партнер рубрики Події

"Ще одна будова в парку"

"Ще одна будова в парку"
Близько шести сотих в парку "Топільче" огородили металевим парканом. Там, підозрює чимало тернополян, хочуть будувати.

Ділянка знаходиться неподалік спортивної школи, біля території "Збруча". Росте там півтора десятка дерев, але вони вже покалічені.

- Я шокована, - каже тернополянка Ніна. - Ще одна будова в парку певно буде. А для чого ще огородили? І це все після реверансів міської ради про те, що в парках не будують.

Ми порівняли розташування огородженого місця з нещодавно затвердженими міською радою межами парків. Згідно з позначками там дерева, але червона лінія проведена чиновниками, залишила зелену ділянку "за бортом". Таких залишених острівців з деревами, які чомусь мерія до парку не віднесла, багато...

Відео дня
align="JUSTIFY"> На місці огородженого майданика застали робітника, який через територію якийсь кабель тягнув.

- Я не знаю, що тут буде, - сказав чоловік. - Нам сказали огородити, ми огородили. А що вже буде потім, то не кажуть.

До слова, всі дерева, які є на ділянці нещодавно "санітарно обрізали", тобто спиляли до стовбура. Тепер дерева ледь помітні за парканом. Тож якщо їх хтось надумає знищити повністю, це буде важко помітити тернополянам.

Ми написали інформаційні запити до міської ради аби з'ясувати хто та що там робить. Відповідь, згідно з законодавством, отримаємо не раніше середини наступного тижня. Тоді й напишемо якою буде доля ділянки та хто за цим стоїть.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up