Партнер рубрики Події

Що подивитися у кінотеатрах Тернополя на вихідних, 6-7 квітня: розклад сеансів та ціни

Що подивитися у кінотеатрах Тернополя на вихідних, 6-7 квітня: розклад сеансів та ціни

Читайте, які фільми показуватимуть у кінотеатрах міста. Де дешевші квитки та на котру годину сеанси?

На вихідних 6-7 квітня у кінотеатрі «Злата» у прокаті 6 фільми, у «Міромаксі» – 11. Серед них є нові частини популярних мультфільмів, комедії, трилери, українські фільми та жахи.

Панда кунг-фу 4

0+, анімація

Відео дня

Здобувши три перемоги над лиходіями світового рівня завдяки неперевершеній відвазі та шаленим навичкам бойових мистецтв, легендарному воїну По нарешті світить відпочинок… Точніше, він мусить стати Духовним лідером Долини Миру.

У «Міромаксі» сеанс о 12:00 (180 грн) та 16:10 (190 грн).

У «Златі сеанс» об 11:00 (130 грн).

 

Велетні Ла-Манчі

0+, анімація

«Велетні Ла-Манчі» —сповнена пригод надзвичайна подорож для всієї родини, яка розповідає про 11-річного спадкоємця Дон Кіхота, та його трьох уявних кроликів, до яких приєднуються Панчо та Вікторія. Силою дружби вони рятують своє улюблене рідне місто десь у Ла-Манчі від сильного шторму. Вони мріють про нездійсненну мрію, долають свої страхи та використовують свою уяву, щоб знайти справжню силу за бурею.

У «Міромакс» сеанс о 13:00 (180 грн), 14:50 (190 грн).

У «Златі» сеанс о 12:45 (140 грн).

 

Ми, наші улюбленці та війна

0+, документальний

«Ми, наші улюбленці та війна» – документальний фільм про людей та тварин. Якщо зменшити головну думку стрічки до короткого речення, то це буде цитата засновниці Гостомельського притулку Асі Серпинської : "Рятувати тварин, щоб залишатися людиною”. Цей фільм – спроба показати події в Україні під іншим кутом, через стосунки людей та тварин, що стали як свідками, так інколи і жертвами цієї війни. Головні герої фільму – це не тільки коти, собаки, ведмеді, леви, лемури та йеменський хамелеон на імʼя «Ігор», але й люди, що їх рятують, ризикуючи своїм життям. У стрічці задіяно багато іноземців, для яких героїзм українців під час порятунку тварин став справжнім відкриттям.

У «Міромакс» сеанс о 14:10 (190 грн), 17:25 (190 грн), 19:20 (190 грн).

У «Златі» сеанс о 16:45 (150 грн).

 

Ґодзілла та Конґ: Нова імперія

12+ пригодницький, бойовик, фантастика

Епічна битва триває! Кінематографічний Монстерверс від Legendary Pictures розказує про події після вибухового протистояння у стрічці "Ґодзілла проти Конґа". Цього разу нова небачена сила протистоїть могутньому Конґу та безстрашному Ґодзіллі і загрожує їхньому існуванню та…існуванню світу. "Ґодзілла та Конґ: Нова імперія" заглибиться в історію походження цих Титанів, таємниці Острова Черепа, а також міфічну битву, яка допомогла створити цих неймовірних істот і повʼязала їх навіки із людством.

У «Міромакс» сеанс о 12:35 (180 грн), 18:05 (190 грн).

 

Мисливці на привидів: Крижана імперія

12+, фантастичний екшн

Продовження фантастичних пригод з оригінального всесвіту Мисливців на привидів! Нове та старе покоління "Мисливців" мусить об’єднати зусилля аби протистояти загрозі небачених досі масштабів та врятувати світ від другого Льодовикового періоду!

У «Міромакс» сеанс о 13:55 (180 грн).

 

Я, Побєда і Берлін

12+, роуд-муві

Шалені 90-ті. За три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій "Побєді". Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий "Мерс". Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту - встигнути на виступ. Вже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

У «Міромакс» сеанс о 10:15 (130 грн), 11:50 (130 грн), 16:25 (190 грн), 18:55 (190 грн) та 21:00 (190 грн).

У «Златі» сеанс о 18:30 (150 грн).

 

Сезон полювання

12+, комедія

Сусідів не обирають! Весняний касовий комедійний хіт про війну з сусідами за можливість спокійно пити каву на терасі власного будинку! У селі продається будинок мрії на лоні природи. Для сімейної пари з двома дітьми – це ідеальна можливість нарешті вибратись з тісної столичної квартири і покинути пекло міста. Але мрія швидко перетворюється на кошмар, коли вони розуміють, що доброзичливі сусіди використовують їхній прекрасний сад... як мисливські угіддя! Між сусідами оголошується війна, у якій всі засоби і методи дозволені!

У «Міромакс» сеанс о 16:40 (190 грн).

 

Останній подих

16+, трилер, екшн

Світ, що задихається від нестачі кисню. Декілька вцілілих переховуються у бункерах, забезпечених генератором повітря. Такі укриття стають мішенню для всіх. У цьому скаженому, жорстокому та проклятому світі звичайна жінка бореться за своє життя, щоб її донька могла якомога довше дихати цінним повітрям.

У «Міромакс» сеанс о 21:10 (190 грн).

 

Материнський інстинкт

16+, драма, трилер

Еліс (Джессіка Честейн) та Селін (Енн Гетевей) здається, що мають все: у кожної вдома повна чаша — люблячі чоловіки, діти, комфортне життя в заможному пригороді. А також їх сусідська та міцна дружба. Трагічний випадок знищує ідеальну гармонію. Почуття провини, підозрілість та параноя поєднуються, щоб знищити дружбу і, можливо, їхні життя.

У «Міромакс» сеанс о 21:15 (190 грн).

 

20 днів у Маріуполі

18+, документальний

Члени команди Associated Press стали останніми міжнародними журналістами в оточеному Маріуполі. Вони продовжили роботу в облозі та зафіксували кадри, які пізніше стали визначальними образами війни: смерті дітей, масові поховання, розбомблений пологовий будинок та інші жахи російських злочинів.

У «Міромаксі» сеанс о 10:30 (130 грн).

 

Омен: Початок

18+, жахи

Молоду американку відправляють до Риму, щоб почати життя, присвячене служінню церкві. Там вона зіштовхується з пітьмою, що випробовує її віру та приховує жахливу змову, мета якої – народження вселенського зла.

У «Міромакс» сеанс о 15:05 (190 грн), 18:40 (190 грн), 20:30 (190 грн).

У «Златі» сеанс о 20:30 (150 грн).

А ви часто відвідуєте кінотеатри? Пишіть у коментарях! 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віктор Падляк

    Ніх*я норм!!

keyboard_arrow_up