Що прочитати восени: ТОП-5 затишних книг

Що прочитати восени: ТОП-5 затишних книг
  • Якщо у вас ще немає планів на осінь - гарна книга - найкращий варіант. 
  • Ми зібрали п'ять найкращих книг, які обовязково почитати восени.

1. «Теплі історії до кави» Надійка Гребіш

Коли як не восени пити запашну каву і шоколад? А до них неодмінно підійдуть теплі історії від молодої української письменниці. Це історії про почуття й настрої, сумніви й рішення, далеку дорогу й затишний дім, чужі міста й близьких людей, солодкий шоколад і терпкувато-гірку каву. У них немає однозначних висновків і незмінних рецептів, а є пошуки та віра в імпровізацію. Є любов і сміливість, крихта суму й багато радості, чимало мрій і не менше спогадів.

 

Відео дня

2. «Ожинове вино», Джоан Гарріс

 «Ожинове вино» – це ковток спекотного літа із запахом фруктів, французького сиру, річки, пилу, залізниці й спогадів – терпких щасливих спогадів, закоркованих у шість пляшок «Особливого, 1975». Вино вміє промовляти, і в нього мільйони голосів – від ніжного шепоту, веселого сміху до пристрасних розмов. Це історія про минуле, яке визначає нас майбутніх, про страх перед змінами і неприйняття теперішнього. Ви не знайдете у романі динаміки, гострої кульмінації, закрученого сюжету, немає там і справжнього чи нерозділеного кохання. 

3. «Реквієм для листопаду», Дзвінка Матіяш
Ще один твір з незвичною композицією. У багаточисельних відгуках цю книжку охарактеризували як: «твір, який необов’язково читати спочатку» і «ця книжка – розлога медитація, потік думок та інтимних  історій, які переплітаються між собою». Рекомендується читачам, які шукають своє місце під сонцем.

 

 

 

 

4. «Бог завжди подорожує інкогніто» Лоран Гунель.
Захоплюючий психологічний роман, випущений в Україні осінню. Роман про страхи та комплекси сучасної людини. Герой роману готовий покінчити життя самогубством, але на мосту зустрічає загадкову людину, яка…За словами автора тональність книжки дуже актуальна, адже “на місці головного героя може опинитися кожен з нас”.

 

5. "Провина зірок" Джон Грін

Що цікавого чекає шістнадцятирічну Гейзел Грейс на не надто веселих зібраннях групи підтримки для хворих на рак дітей? Та виявляється, саме там можна зустріти кохання свого життя — кумедного і винахідливого Огастаса Вотерса, який, наче справжній джин, здатен виконати твоє найзаповітніше бажання... Сповнений гіркої радості роман Джона Ґріна про життя, смерть і справжню любов завоював серця читачів у всьому світі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up