Партнер рубрики Події

Щоб не платити, підкинули своє сміття до багатоповерхівки. На "Східному" комунальники ліквідували звалище

Щоб не платити, підкинули своє сміття до багатоповерхівки. На "Східному" комунальники ліквідували звалище

Працівники ПП “Східний масив” вкотре прибрали стихійне звалище.

Прибрали звалище працівники підприємства ПП “Східний масив” поблизу будинку за адресою вулиця Вояків Дивізії Галичина, повідомляє "Тернопіль житлово-комунальний".

Втім, накопичують відходи тут не жителі багатоповерхівки, а сусіди із приватних будинковолодінь. Хоча за вивезення побутових відходів оплачують лише мешканці багатоквартирних будинків, недобросовісні господарі несуть під дім залишки від городини, обрізані гілки та інші відходи.

В управлінні ЖКГ Тернопільської міськради закликають тернополян реагувати на подібні дії з боку недобросовісних містян, які здійснюють викидання побутових відходів у невідведених для цього місцях та викликати (у разі фіксації особи порушника) представників патрульної чи муніципальної поліції. Просять тернополян бути совісними і не викидати свої відходи у невідведених місцях, а  жителів приватного сектора, які ще не уклали угод на вивезення ТПВ – зробити це, щоб уникнути відповідальності.

Відео дня

Довідка

За порушення Закону України «Про благоустрій населених пунктів» згідно ст. 152 «Порушення правил благоустрою територій міст та інших населених пунктів» Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up