Партнер рубрики Події

"Серед білого дня в центрі міста зрізали абсолютно здорове дерево": тернополяни не розуміють дій комунальників

"Серед білого дня в центрі міста зрізали абсолютно здорове дерево": тернополяни не розуміють дій комунальників
  • Про зрізані дерева в Центрі у Facebook повідомляють тернополяни.
  • Люди переконані, що зрізають здорові дерева, які просто закривали знаки.
  • В міській раді пояснюють, що запобігли аварійній ситуації

"Шановні тернополяни і гості міста. Вам нікому не здались дивними такі дії комунальників і плани з озеленення міста? Так, інколи дерева прикривають собою якісь дорожні знаки чи ще щось. Але в цивілізованих країнах швидше перенесуть знак чи вирішать проблему без шкоди для довкілля. Серед білого дня в центрі міста зрізали абсолютно здорове дерево. За вихідні я нарахував по місту не один такий зріз. Дуже дивно виглядають такі дії, враховуючи останні події в місті, війну чиновників з природою і настрої населення", написав Nazar Pastyr у Фейсбук.

Як пояснюють у відділі благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства Тернопільської міської ради, каштан, зрізний на зупинці громадського транспорту "Кооперативний технікум", був сухим, і додають фото дерева.

Відео дня

Зрізка була проведена оперативно, враховуючи складні погодні умови, зокрема - сильні вітри. Отже, роботи із видалення сухого дерева виконані з метою уникнення аварійної ситуації.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Ліля lilichka

    Насправді ситуація з вирізанням дерев є досить неприємно і навіть критичною в Тернополі. Вирізають дерева по всьому місту.  Причому інколи роблять це в дуже хитрий спосіб: спочатку "обчищають" гілки дерев,  залишаючи лише стовбур, а навесні чи восени зрізають стовбур, як дерево, яке не розпустило листя. Ми ж знаємо, що зрізати дерево коштує досить дорого. А Надал любить грошові справи. Це ж ще одна схема відмивання грошей і поповнення його кишень.  
    Коли вже нарешті носитися наш мер і піде? Зас#рав наше місто, що далі нікуди: запустив торф'яні котельні, повирізав дерева, продав "історичну" бруківку,  що була біля озера... Таких "добрих" справ можна нарахувати багато. І все це для збагачення однієї людини!!!
  • Happy Day

    Продублювати знак можна було, нащо дерево
  • несвоя

    Та не тільки там. По всьому Тернополю купа свіжих пеньків. Наприклад, біля управління освіти на Шевченка, на вул. Франка навпроти РЕМу і т. д. і т.п., 2 свіжих пенька Л.Українки-Довженка. Чиновники не розуміють, що дерева не тільки окраса, а запобіжник від вихлопних газів, а потім дивуємься, чого люди хворіють. До речі, за СРСР тополі садили вздовж доріг не просто так. Саме тополі займають перше місце серед дерев за рівнем споживання вуглекислих газів та інших шкідливих речовин. А вул.Шашкевича? Підприємці повирізали дерева, а замість них-реклами своїх офісів і біл-борди. А на збаразькому перехресті  біля нових торгівельних центрів хтось додумавсь би висадити дерева, але ж ні- далі біл-борди , кількість яких вже перейшла всі межі. На цю тему можна дискутувати безкінечно. Жаль Тернополя.
  • ukrainets

    Скоріш за все - для того, щоб це дерево раптом "послідовно" почало "всихати" йому "чимось допомогли" - підлили "чим треба" - це вже не перший випадок в Тернополі такого всихання цілком здорового дерева, яке росте в "економічно" привабливому місці"..тепер слідкуємо що ж там на його місці "виросте"...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up