Партнер рубрики Події

Сергій Притула у Тернополі показав “Секс і нічого особистого”

Сергій Притула у Тернополі показав “Секс і нічого особистого”
  • У Тернополі відбувся допрем’єрний показ українського фільму "Секс і нічого особистого".
  • Про стрічку розповів відомий ведучий Сергій Притула, який зіграв одну з головних ролей.

Це адаптація канадського комедійного формату My Awkward Sexual Adventure. Режисер стрічки – Ольга Ряшина, продюсери – Юрій Мінзянов і Влад Ряшин. Над сценарієм протягом семи місяців працювали Сергій Притула та актори «Вар’яти-шоу»: Володимир Жогло, Валентин Сергійчук, Володимир Ковцун і Віталій Тильний.

Стрічка має до Тернополя безпосереднє відношення, бо з п’яти авторів сценарію троє з файного міста.

 - Сценарій не писався з нуля, цей фільм це франшиза з канадської стрічки подібного формату, - розповідає Сергій.- Українські продюсери також придбали цю франшизу, але потім постало питання, що зняти цей фільм в українських реаліях неможливо. Бо ментальність українців дуже відрізняється від менталітету людей на Заході. Сценарій неодноразово переробляли, бо потрібно було догодити не лише глядачеві, а й Держкіно.

Відео дня

В підсумку 50 % бюджету фільму проплатила держава.

 - Це дуже добре, що держава підтримує такі проекти, - каже шоумен. - Бо потрібно знімати фільми різного плану.

А насправді, цей фільм - це Віденський бал дебютантів, - жартує Притула. - Бо з усіх ролей, які ви побачити в головних ролях, лише єдиний професійний актор - Роман Луцький, розповідає Сергій Притула.

 - Моя дружина дуже цікавилася, коли я зранку їхав на зйомки, а ввечері повертався, чи цілувався я сьогодні на знімальному майданчику з якоюсь тьолкою. А я казав: “Катрусю, то це ж кіно, така робота.” А вона: “Яка робота, цілуватися з тьолками?”.

Реакція мами також була цікавою, зазначає Сергій.

 - Моя мама знала, що я знімався у кіно, але не знала про що воно буде,- продовжує актор. - Я, звісно, соромився йти з нею на прем’єру, але попри гучну назву насправді він про стосунки,- пояснив шоумен. - Про те, як берегти любов. Про те, як не мучити себе, якщо ви не підходите одне одному. Там багато чого можна почерпнути для підростаючого покоління.

Фільм розрахований не на усіх, бо є обмеження +16.

 - Коли мені запропонували цю роль, то я зразу зрозумів, що вона для мене. Я трішки  адаптував текст під себе, і деякі фрази у фільмі навіть біографічні, зазначив актор.

Про фільм:

Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Вбитий горем Сергій приймає чоловіче рішення та їде в Прагу на Новорічні свята до свого друга Василя. Після ночі обломів у стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною, яка обіцяє зробити з нього супер-героя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина.

Прем'єра стрічки відбудеться 20 грудня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Наталія Присіч

    Так вже і потрібний фільм для науки життєвої і збереження відносин((( такого "мистецтва" аж((
  • Тарас Коковський

    O tempora, o mores((( Сумно це все...
  • Серьожа Притухла

    Пам'ятаю як зараз, Сірожа колись (2005р.) хвалився стороннім людям гарним сексом з тепер вже колишньою жінкою...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up