Партнер рубрики Події

Серце капітана, батька чотирьох дітей зупинилось на Донеччині. Прощаються з Олександром Романцовим

Серце капітана, батька чотирьох дітей зупинилось на Донеччині. Прощаються з Олександром Романцовим
  • Олександр на фронті від 2014 року. Земляків просять вийти на вулиці Гусятина, аби достойно зустріти тіло Героя та провести його в останню путь.
  • У Героя залишились мати Євгенія Михайлівна, дружина Ганна і четверо дітей — доньки Світлана, Валентина та Олександра і син Василь. Щиро співчуваємо найріднішим людям.

Гусятинський край у дводенній жалобі — на будівлях приспустили прапори, а земляки опустились навколішки. Вони зустрічають свого Героя, капітана Збройних сил України, батька чотирьох дітей, серце якого зупинилось на Донеччині.

Був командиром стрілецької роти

— 6 листопада 2022 р. біля с.Роздолівка Бахмутського району Донецької області помер наш земляк, мешканець смт. Гусятин, т.в.о. командира 2-ї стрілецької роти, капітан Романцов Олександр Васильович, — повідомив голова Гусятинської селищної ради Степан Карпо.

Земляки зустрічають похоронний кортеж із тілом військовослужбовця 9 листопада 2022 року, об 11 годині. Кортеж прямуватиме зі сторони Копичинців та проїжджатиме вулицями Б.Лепкого, Тернопільською.

Відео дня

 Просимо всіх мешканців смт Гусятин віддати останню шану Герою та зустріти його «живим коридором», — звернувся до земляків Степан Карпо. — Вічная пам’ять військовослужбовцю Олександру Романцову.  

Романцов Олександр Васильович народився 14 липня 1971 року у селі Гусятин Чемеровецького району Хмельницької області. Працював викладачем у Гусятинському коледжі, інструктором у автошколі, у Районному споживчому товаристві Чемеровецького району. Від 2014 року був на фронті. Із перших днів повномасштабної війни Олександр був призваний на військову службу до лав Збройних Сил України.

Залишились мати, дружина і 4 дітей

У Героя залишились мати Євгенія Михайлівна, дружина Ганна і четверо дітей. Світлані 26 років, Валентині 21. Доньці Олександрі 19 років, в синові Василеві у липні виповнилось 18.

У Гусятинській громаді оголосили дводенну жалобу — 9 та 10 листопада 2022 року. На знак скорботи за загиблим приспустили державні прапори на будівлях, вшановують пам’ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання та обмежили проведення розважальних заходів на території громади.

Редакція висловлює щирі співчуття мамі, дружині, дітям, родині, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (67)
  • Люба Микулін

    Царство небесне і вічна пам'ять Герою. Низький уклін батькам за сина. Щирі співчуття рідним.
  • Наталя Богданівна Телевяк

    Вічна пам'ять Герою.
  • Светлана Романюк

    Вічна пам'ять і царство небесне.
  • Ріта Біломар

    Вічна  пам'ять. Царство небесне.

keyboard_arrow_up