Серйозна аварія з потерпілим на Підволочиському шосе: деталі

Серйозна аварія з потерпілим на Підволочиському шосе: деталі
  • На виїзді з Тернополя увечері 17 березня трапилася чергова дорожньо-транспортна пригода. 
  • Ми дізналися деталі.

Про аварію на Підволочиському шосе приблизно о 20:00 повідомили наші читачі. Кажуть, що сталося все навпроти шиномонтажу.

На місце події працюють патрульні та медики. Ми звернулися до речниці патрульної поліції Тернопільщини Катерини Метельської та дізналися, що вже відомо про аварію.

Відео дня

— За попередньою інформацією, це ДТП з потерпілим. Водій автомобіля Toyota здійснив наїзд на пішохода. Чоловік у важкому стані. Слідчі працюють на місці, вони будуть з’ясовувати всі обставини. Я не знаю, чи в належному місці чоловік переходив дорогу, чи ні. Всі деталі вже будуть відомі 18 березня, — наголосила пані Катерина.

Зі слів заступниці директора Центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Ганни Мончак, виклик на лінію надійшов о 19:35, після чого бригада одразу виїхала на місце ДТП.

— Потерпілому 47 років. Він живий, але його стан критичний. Зараз чоловік у церебральній комі. Його забрали з місця аварії та доставили в лікарню швидкої допомоги. Медики роблять все можливе, аби врятувати йому життя, — каже пані Ганна. 

Через ДТП наразі на Збаразькому кільці утворився затор. Тож, водіям радять заздалегідь планувати свій маршрут.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Роман Чорний

    Взагалі нічого ніколи не коментую... Но тут дно... Прес-офіцер поліції не знає чи в в дозволеному місці пішохід переходив дорогу. ОМП подивіться!!! Чи адвокат потім образиться?!?!?

keyboard_arrow_up