Партнер рубрики Події

"Хай Бог огорне Вас у свої обійми": знана дитяча лікарка Анна Кабакова померла від коронавірусу

"Хай Бог огорне Вас у свої обійми":  знана дитяча лікарка Анна Кабакова померла від коронавірусу
  • Передчасно пішла з життя завідуюча другого педіатричного відділення КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» та головний експерт за напрямом «Дитяча гастроентерологія» управління охорони здоров’я Анна Кабакова.
  • У лікарні, де померла медик, підтвердили, що смерть настала через ускладнення від коронавірусу.

Інформацію про те, що лікарка померла від коронавірусу підтвердили на сторінці обласного управління охорони здоров'я. 

-  6 серпня на 63-му році життя після важкої коронавірусної хвороби пішла з життя лікар вищої категорії, кандидат медичних наук, член Асоціації дитячих гастроентерологів та нутриціологів України, завідувач другого педіатричного відділення КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» ТОР та головний експерт за напрямом «Дитяча гастроентерологія» управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації. Анна Борисівна Кабакова, - йдеться в повідомленні. 

Уся медична спільнота Тернопільщини, колектив управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації сумують з приводу важкої та непоправної втрати, несподіваної смерті світлої людини Анни Борисівни.

Відео дня

Світлина від Анни Кабакової.

Згадують теплими словами

- Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце хорошої людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!
У нашій пам’яті Анна Борисівна назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи, - пишуть на сторінці управління охорони здоров'я. - Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині, сумуємо разом з Вами .

Теплими словами пригадують лікарку її пацієнти. 

Чудовий лікар і прекрасна людина.. Вона лікувала моіх дітей. Величезна втрата для нашого міста. Царствіє Небесне.. Щирі співчуття ріднм., - пише тернополянка Ольга. 

"Лікар від Бога"

Співчуття висловив і головний лікар Тернопільської міської дитячої лікарні Андрій Артимович.

- Це велика втрата для лікарської спільноти Тернопільщини, - каже пан Артимович. - Зважаючи на особистісні позитивні якості, вона була дуже позитивна людина. Є вдвічі гірко розуміти, що навіть для своїх колег не вдається врятувати життя, на привеликий жаль. Ми маємо більше цінувати тих, хто є поряд і маємо встигнути зробити більше чогось доброго в житті, поки ми ще є. Співчуваю рідним та усім, хто знав Анну Борисівну. Нехай її душа покоїться з миром. 

Лише найзворушливіші слова про жінку кажуть ті, хто знав її особисто.

- Шкода, що такі люди йдуть із життя. Коли вперше прийшла до неї з дитиною на прийом, одразу зрозуміла: вона професіонал, - каже пані Наталія. -  Рідко вже з першої хвилини можна з твердістю сказати - вона знає, про що говорить. Лікар Від Бога - це про неї. Ще навіть не почувши ні слова про наші скарги, вона вже висловила свої припущення. Просто глянувши на поведінку дитини. Бо більшість хвороб, які ми маємо, справді, пов'язані з характером, звичками, поведінкою. Анна Борисівна, сумуємо, що Вас більше нема серед нас. Але віримо, що Бог огорне Вас у свої обійми, так, як Ви робили це з дітками, яких лікували.

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття усім рідним та близьким, а також тим, хто знав Анну Борисівну.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (87)
  • Наташа Алєксєєва

    Чому вмирають найкращі?
  • Леся Михальчак

    Вічна пам'ять. Хай земля буде пухом. Співчуття рідним. Царство небесне😭😇. Хай 🌹🌹з Богом спочиває🙏😭🙏😭🙏😭🙏😭🙏😭
  • Марія Угрин

    Вічний відпочинок дай їй Господи а світлість вічна нехай їй світить нехай відпочиває у спокої вічнім Амінь
  • Марія Угрин

    Вічний відпочинок дай їм
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up