Партнер рубрики Події

Сходи ведуть вниз, а там - паркан і вузенька “дірка” для проходу, - скаржиться мешканець будинку на Чалдаєва

Сходи ведуть вниз, а там - паркан і вузенька “дірка” для проходу, - скаржиться мешканець будинку на Чалдаєва

У редакцію “20 хвилин” звернувся читач Андрій. Чоловік розповів про паркан, який не дає проходу мешканцям Чалдаєва, 2.

- Від аптеки “3і” вниз йшли сходи, - розповідає тернополянин. - Зараз перед тими сходами поставили огорожу. В такому випадку виходить “маразм”. Всі люди йдуть через “дирку” (вузенький прохід), ніхто обходити не буде, бо там ставлять машини. Не зрозуміло, для чого зроблені ті сходи, для чого нижче зроблена доріжка? Через цю загорожу тут ніхто ходити не буде.

Про цю прикрість жителі пишуть у соцмережі Facebook.

Відео дня

Люди звертались зі схожими запитаннями до робітників, які встановлювали цю огорожу. Та ті відповідали, що просто виконують свою роботу, так спроектували.

Із своєю проблемою мешканці телефонували у міськраду. Там порадили звертатися в обслуговуюче підприємство (ЖЕК).

- Якщо це не буде зроблено “по-людськи”, то доведеться самостійно знімати цю загорожу, - каже читач. - Бо це дуже незручно. Люди звикли, що там нічого немає. Можна було зробити прохід, а то виходить, що ті сходи тепер непотрібні. Хто буде сходити до тієї огорожі і через вузький прохід обходити далі в сторону?

Як повідомили у відділі технічного нагляду Тернопільської міськради, було здійснено капремонт проїзду між вулицею Чалдаєва та проспектом Злуки.  Відремонтовано сходи, які сполучають вулицю Чалдаєва та проспект Злуки. Також, щоб забезпечити безпеку руху, турнікетом було відмежовано сходи від проїжджої частини, оскільки раніше пішоходи виходили безпосередньо на дорогу. Там є доріжка-пандус, який веде до пішохідного переходу, що розташований буквально через декілька метрів ліворуч.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ігор

    сходи виходять на перехрестя доріг, якому тупому не зрозуміло що це порушення правил дорожнього руху там ходити? а те що всі там гуляють як хочуть по проїзжій частині бо воно бидло і їм так зручно це не причина.

    A reply Ігор

    Яке перехрестя? Це не дорога навіть, а міжбудинковий проїзд. Там на тому "перехресті", відколи воно існує, жодного дтп не було, ні за участі пішоходів, ні просто аварій. Просто хтось великі гроші відмиває на виробництві таких турнікетів.

    Соломія reply Ігор

    чого бидло зразу? без того турнікета було зручно. як буде хтось його різати - теж прийду помогти!
  • терен

    Та яка там,  дорога?! Що вже в тому місті твориться? То вже божевілля якесь. То кусок дороги відрізали, асфальт зірвали і тротуар зробили в глухому куті в дерево, то вихід перегородили. І, питається,  нахрена там та бруківка? Мільйони не було де подіти! А просто ями на дорозі позасипати не вистачило б, ідіоти. Тут мільйони вклали. а решта Чалдаєва  вся в ямах.
    Господи, і за що ти нас тими придурками наказав?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up