Скільки коштує м'ясо у магазинах та на ринку у Тернополі напередодні Великодня

Журналісти «20 хвилин» дізналися, скільки коштує м’ясо у магазинах та на ринку до Великодня. Дивіться, де дешевше купувати!
На ринку у м’ясному павільйоні чимало покупців. Багато тернополян приходять, щоб купити свіжину. Там продают свинину, яловичину та курятину.
Також там є чималий вибір сала, на відміну від супермаркетів. Є як тонке сало для шкварок чи фаршу, так і товсте для засолювання. Ціни на нього починаються від 40 гривень та сягають 100 грн за кілограм. Його вартість фактично не змінилась у порівнянні з минулим роком. Тоді його можна було купити від 30 до 100 грн за кілограм.
Продають свинячу вирізку по 250 грн за кілограм.
Можна придбати навіть обрізки. Свинячі ребра продають від 45 грн.
Куряче філе на ринку коштує в середньому 175 грн, куряча тушка – 105 грн/кг, крила – 100 грн/кг, бедро – 85 грн/кг.
Журналісти «20 хвилин» також порівняли вартість свіжого м’яса у чотирьох мережах супермаркетів – «Сільпо», «АТБ», «Рукавичка» та NOVUS. Скільки коштує м’ясо – дивіться на графіці:
А де ви зазвичай купуєте м’ясо? Як вам ціни? Пишіть у коментарях!
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
Костя Нечитайло
Nazar Vladimirovich reply Костя Нечитайло
Вадім Журавель
Виталий Кравченко
Vova