Медалісти, блискітки, квіти, вишиванки і Зозуля: на міському стадіоні свято "Випускник-2019"

Медалісти, блискітки, квіти, вишиванки і Зозуля: на міському стадіоні свято "Випускник-2019"
  • Випускників шкіл вітали 27 червня на Центральному стадіоні в Тернополі. 
  • Сльози прощання, елегантні та особливі сукні, медалі, нагороди  та вітання для випускників бачила журналістка "20 хвилин". 
     

Цього року у Тернополі загальноосвітні школи закінчили понад 1240 випускників. Після урочистої ходи містом випускники зі своїми батьками, вчителями та гостями прийшли на свято на міський стадіон. 

Традиційно відзначили найкращий учнів тернопільських шкіл. Золоті та срібні медалі вручили 136-ти випускникам. 

Відео дня

Також почесними грамотами та преміями - 2000 грн - нагородили шістьох учнів, які здали зовнішнє незалежне оцінювання на максимальну суму балів. 

Емоцій медалісти не стримують і розповідають, що сьогодні побачили 11 років своєї роботи.

- Це дуже багато зусиль і старань заради медалі і заради того, щоб досягти чогось у майбутньому, - каже Богдан Антимиць випускник Тернопільського технічного ліцею. - У школі я найбільше буду сумувати за людьми, які тут. У мене був чудовий клас, і я радий, що маю таких однокласників. 

Випускниця Тернопільської української гімназії ім. Івана Франка Олеся Лапчак каже, що вже визначилась із майбутньою професією і мріє бути архітектором. 

- Насправді медаль - це результат великої роботи, - розповідає Олеся.- Оскільки ти починаєш розуміти, що твої старання не марні.

Нагородили також випускників, які одягнули найкрасивіші вишиті костюми. Це традиційний конкурс, який проводять між випускниками вже одинадцятий рік поспіль. 

Подарунком на святі став виступ зіркової гості співачки Василини Зозулі. Разом з нею випускники танцювали під народні пісні та підспівували.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • кобра

    Дебільне совкове мислення
  • Сміхота

    Носити весь день в руках 3-5 метрів атласу або шифону, то певно все про що мріяли випускники протягом 11 років...
  • Анонім

    Для чого всі ці понти .Хто це все організовує ,легалізовує . Я вважаю так , що останній дзвоник і здача ЗНО і цього достатньо . Для чого розводити бодягу ось з цими всіма понтами . У мене лиш одна відповідь це все для того щоб різні ательє ,бари ,салони краси , різні музики і всякі адепти випускних заробили баблішко . Чесно скажу якщо б мені довелося стикнутися з цими всіма заморочками то я б просто ігнорував всю цю галіматню ,і краще б поїхав відпочити на дачу з родиною на шашлики ,і в спокійній обстановці відпочити згадати все хороше і погане ,що відбувалося у школі і все . Я не привик щоб мені вказували всякі шкільні фанатики ,батьківські комітети і адепти випускних ,що я маю робити і яких традицій дотримуватись . Благо я вчасно втік з тої школи і вся ця байда з випускними мене оминула .
  • Анонім

    Ви ту доріжку виділи ну не можуть від совдеповських звичок відмовитись
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up