Партнер рубрики Події

Скільки коштують атракціони, розваги та майстер-класи для дітей біля головної ялинки Тернополя

Скільки коштують атракціони, розваги та майстер-класи для дітей біля головної ялинки Тернополя

Цьогоріч на Театральному майдані вирішили встановити лише головну новорічну ялинку та різдвяну шопку без файного зимового містечка. Однак для малечі є різні розваги. Скільки коштують атракціони та які заходи відбудуться у резиденції святого Миколая. Про це у матеріалі!

На вихідних біля головної ялинки міста є чимало тернополян. Серед них багато батьків, які вийшли з дітьми на прогулянку. Хоча зимове містечко не облаштовували, на Театральному майдані є локації для дітей.

Вартість жетонів для ігрових автоматів 25 гривень. Їх можна придбати у касі. Є дитячі машинки, повітряний хокей, гра в баскетбол, автомати з призами, тощо.

Відео дня

Покататися на каруселі або дитячій залізниці коштує 50 гривень.

На Театральному майдані курсує два дитячих потяга. Вони об’їжджають бульвар Тараса Шевченка та головну ялинку. Вартість поїздки – 40 гривень з людини.

Біля різдвяної шопки влаштували безпрограшну лотерею. Потрібно дротиками влучати в повітряні кульки. 8 спроб коштує 100 гривень. Можна обрати будь-яку іграшку за участь або ж отримати два квитки на поїздку потягом.

Також для малечі у казковій резиденції святого Миколая у неділю, 7 січня, проводитимуть різні майстер-класи.

З 11:00 до 13:00 – майстер-клас із декорування медово-імбирних пряників – 70 грн;

З 13:15 до 16:30 – майстер-клас з виготовлення свічок – 100 грн;

З 16:30 до 18:00 – майстер-клас із розпису гіпсових фігурок – від 85 грн.

Як розповіли у Туристично-інформаційному центрі, тривалість майстер-класу в середньому 20-30 хвилин. Також з 12:00 до 18:00 у казковій резиденції можна зустрітися та сфотографуватися з Сантою.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up