Націоналісти заспівали повстанських пісень в ресторані, де танцювали під "Афіцерів"

Націоналісти заспівали повстанських пісень в ресторані, де танцювали під "Афіцерів"
Фото з сайту МНК
  • Активісти Молодіжного Націоналістичного Конгресу та "Правого Сектору" відвідали ресторан “Галич” та заспівали відвідувачам і керівництву закладу повстанських пісень.
  • В ресторані вибачились за інцидент та міркують, як виправити ситуацію.

 

Нагадаємо, танці тернопільських поліцейських під «Афіцери»  Газманова набули неабиякого резонансу на Тернопільщині. Статтю За танці під «Афіцери…» тернопільські силовики через два дні їдуть в АТО на сайті "20 хвилин» переглянуло близько 10 тисяч тернополян, які залишили понад 70 коментарів. Відео зібрало в мережі youtube майже 170 тисяч переглядів.

- За 25 років роботи такого в нас не траплялось. Відколи працює наш заклад, тут звучали лише пісні українською, - запевняє чоловік на тому кінці дроту, коли журналісти зателефонували до тернопільського ресторану «Галич».

Відео дня

Чоловік відмовився назватись і сказав, що з власниками закладу ми зможемо поспілкуватись завтра. Проте підтвердив: ситуація неприємна, інцидент прикрий та добряче вдарив по репутації ресторану. Також сказав, що працівницю, яка вмикала таку музику, обов’язково покарають. На неї чекає адміністративне стягнення. Яке саме – не повідомив.

- На працівника чекає адміністративне покарання, щоб вона зрозуміла і більше подібного не повторилось, - повідомили нам у «Галичі». – Бо це – пляма на всьому закладі. І треба думати, яким чином її відмити…

1 квітня активісти Молодіжного Націоналістичного Конгресу (МНК) та НВР " Правий Сектор" відвідали ресторан “Галич”, щоб вказати власникам закладу на всю аморальність таких розваг у світлі сьогодення, повідомляють на сайті МНК.

- Активісти закликали адміністрацію ресторану надалі контролювати музичний репертуар та подарували декілька книг з повстанськими піснями, які й заспівали для відвідувачів і господарів закладу, - повідомила прес-служба МНК. - Гості підтримали таку ініціативу, а керівництво ресторану публічно вибачилося за таке (дослівно) “нещастя”.

До слова, рішенням виконкому міської ради Тернополя ще в 2016 році заборонили пісні Газманова, Кобзона, Лєпса, Боярського та ще десятьох російських виконавців. Ця музика не повинна лунати у громадських місцях, маршрутках, закладах харчування та торговельно-розважальних центрах. 

Нагадаємо, Росія – країна агресор, визнана ООН країною-окупантом, у зв’язку з анексією українського Криму. Також ця країна спонсорує і підтримує зброєю та найманцями терористичні угрупування “ЛНР-ДНР”.

Коментар

Микола МИСАК, голова ТОО Молодіжного Націоналістичного Конгресу:

 Ми вважаємо недопустимим, щоб у будь-   яких закладах України звучала подібна   музика, а люди, які захищають северенітет   нашої держави, були її прихильниками.   Війна триває не тільки на Сході України,
але й у наших головах.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    Так якого х...... вони позорять галичан називаючи свій заклад "Галич" може треба було назвати філіал лугандонії у Західному регіоні . І саме ,що цікаво ,що цей скандал розійшовся по всій країні ,вже всі телеканали показують то позорисько . І хто б міг подумати ,що в Тернополі будуть крутити пісні того п.......а ,котрий відкрито висловює антиукраїнську позицію ,підтримує анексію Криму ,а вони тому пі.....ру  такий піар зах.....ли це просто п......ц для такого міста . Це то саме ,що під час ВВВ на вулиці співати нацистські марші ,то в ті часи могли без суда і слідства поставити до стінки ,або відправити зону топтати років так на 20 .
  • Анонім

    Самий кращий варіант покарання це не відвідувати цей заклад тим самим покарати їх гривнею . А якщо по правильному то треба було позбавити ліцензії той заклад ,а ще  правильніше то це закрити той заклад ,опечатати ,а працівників ,і керівництво того закладу відправити в АТО рити окопи ,або на військовий завод відновлювати військову техніку.
  • Serhii Ryzhenko

    Я в тому ресторані бухав... Було весело!))))
  • Роман Марценишин

    Навіщо керівництво закладу так нагло бреше? Вони на протязі багатьох років  крутять кацапський репертуар. Неодноразово люди робили їм зауваження, але не доходить. Думаю, що і після цього інциденту вони не позбавлять відвідувачів від своєї улюбленої "музики".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up