Партнер рубрики Події

В аварії у Чорткові є загиблий та п'ятеро потерпілих. За кермом одного авто був син судді

В аварії у Чорткові є загиблий та п'ятеро потерпілих. За кермом одного авто був син судді

У Чорткові трапилась смертельна аварія. Зіштовхнулися дві автівки. За кермом однієї із них, як ми з'ясували, був син місцевої судді.

Як повідомив активіст Роман Довбенко, аварія сталась у неділю, 29 жовтня. Один з автомобілів виїхав на зустрічну смугу. Є загиблий. Ще один потерпілий був у важкому стані і за його життя борються лікарі. Як повідомляє активіст, винуватець аварії – чортківський адвокат, син місцевої судді. 

Наші джерела підтвердили інформацію, що за кермом справді був син судді – Дмитро К. Разом з ним в автомобілі була його мати. 

Як повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги, аварія сталась неподалік цукрового заводу у місті Чортків близько 14:40. Один потерпілий загинув на місці, ще трьох госпіталізували з травмами до лікарні. 

Відео дня

– На лінію 130 надійов виклик про зіткнення двох автомобілів. На місце події направили три бригади медиків. 51 річний водій автомобіля Peugeot отримав травми, несумісні з життям. Медики констатували смерть. 45-річна пасажирка автомобіля отримала політравму.

Нам вдалося поспілкуватися з мамою потерпілої, яка перебувала в автомобілі Peugeot пані Ярославою. Вона розповідає – її старша донька наразі у реанімації у важкому стані. Зять, який був з нею в автомобілі, загинув на місці ще до приїзду медиків. Лікарі лише констатували смерть. За словами жінки, водій іншої автомобіля також перебуває у реанімації.  

32-річний водій та 60-ти річна пасажирка іншого автомобіля Infiniti також отримали політравми. Усіх потерпілих доставили до Чортківської міської лікарні, – розповіла заступниця директора Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.

Жителька Чорткова Вікторія знала родину пані Ярослави. Вона каже – не вкладається в голові, що сталась така біда. Вона хоче, аби слідство було неупереджене, а винних покарали.  

– Я хочу, щоб винного у ДТП покарали і йому це не зійшло з рук! Я знаю родину пані Ярослави. Це чудова сім’я, яка завжди всім допомагала. Пані Ярослава працювала в інтернаті. Вона була мені як мама, – каже Вікторія. 

У головному управлінні Національної поліції області додають, що в автомобілі Infiniti, окрім водія, перебували троє пасажирів, серед яких – 4-річна дівчинка. 

За процесуального керівництва прокурорів Тернопільської обласної прокуратури слідчі поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Водія Infiniti FX35 затримали відповідно до статті 208 КПК. У нього взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.  Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ser Good

    Лідія Йосипівна, карма вона така, колись ваш старший син по імені Володимир був учасником та спровокував стрілянину в місті Чорткові біля дискотеки, але Ви свого сина відправили до Англії щоб врятувати але за це Ви підставили іншу людину яка відповідала в суді, Ваш суд виніс позбавлення і Ви жодним чином не допомогли а напевно ще сприяли щоб тільки відбілити вашого синочка, а а апеляційний суд скасував цей неправомірний вирок, тому Лідія Йосипівна, все що робити іншим а воно повертається Вам, нічого не проходить повз…

keyboard_arrow_up