Партнер рубрики Події

Смертельна ДТП за участю нардепа Володимира Гевка. Що відомо?

Смертельна ДТП за участю  нардепа Володимира Гевка. Що відомо?

Про смертельну ДТП повідомив сам нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці. 

– Сьогодні трапилася дорожньо-транспортна пригода, яка закінчилася трагедією, – пише Володимир Гевко. – Одним з учасників цього жахливого інциденту був я, іншого лікарі, на жаль, врятувати не змогли.

Ось що повідомив нардеп:

1. З перших хвилин цієї трагедії я співпрацюю зі слідством і співпрацюватиму надалі.

Відео дня

Я зі свого боку пройшов усі перевірки на алкоголь і наркотики, здав усі необхідні аналізи і надалі буду брати участь у всіх слідчих та процесуальних діях.

Досі не можу прийти в себе. На жаль, трагедії на дорозі - не рідкість. Але нам завжди хочеться вірити, що цього ніколи не трапиться з нами.

2. Приношу щирі співчуття і вибачення близьким загиблого. Немає таких слів, які можуть зарадити цій біді. Але я зі свого боку зроблю все, що в моїх силах, щоб родина трагічно загиблого отримала усю підтримку й допомогу, яка потрібна для того, щоб пережити це страшне горе.

І останнє. Мені дуже важко від того, що трапилося. Знаю, що родичам загиблого ще важче. Я не знаю, як знайти в собі сили пережити цю трагедію. Ще раз приношу щирі співчуття родині загиблого.

Як нам стало відомо із власних джерел, аварія трапилась у іншій області. Загинув пішохід. Більше розкажемо згодом. Стежте за оновленнями на нашому сайті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Ростислав Гарасимчук

  • Оля Коляденко

    Відмажуть

    Ірина Зеньо reply Оля Коляденко

    Оля Коляденкопокається щиросердно,як забув за податки і все буде ОК
  • Ростислав Гарасимчук

    Відомо, що він чорт.
  • Алена Феськова

    Є різниця скоїв дтп і потрапив от вже від відмазують гниду

keyboard_arrow_up