Партнер рубрики Події

Сьогодні, 12 серпня - День середньої дитини

Сьогодні, 12 серпня - День середньої дитини

Також 12 серпня у світі відзначають Всесвітній день слонів або World Elephant Day та День середньої дитини (Middle Child's Day)

День середньої дитини дарує трохи заслуженої уваги і визнання всім середнім дітям в родині.

Якщо ви батько трьох, то, ймовірно, знаєте що таке «синдром середньої дитини». Якщо ж ви виросли середньою дитиною в сім'ї, то знаєте що це таке, так би мовити, зсередини.

Перша дитина - це перша дитина. Поза всяким сумнівом, первісток - особливий випадок. Мама і тато належать йому неподільно, поки не з'явиться другий. Остання дитина завжди буде "молодшенькою" в родині.

Відео дня

Вони вам не розкажуть, як це - бути середнім. Але не будемо сьогодні вдаватися в усі подробиці того, що таке синдром середньої дитини. Краще зосередимося на одному аспекті. Старші і молодші діти, як правило, більш товариські та відкриті, в той час як середнія дитина має тенденцію бути більш замкнутою, більш спокійною, можливо навіть, трохи одинокою.

Тому це дуже справедливо і доречно, що сьогодні ми вшановуємо і поміщаємо середню дитину в центр уваги. Насолоджуйтеся цим днем в повній мірі. Розкажіть світу про свою особливу та унікальну роль. Будьте трішки відвертішим, і нехай всі дізнаються, як це здорово - бути середньою дитиною. Ви дійсно чудова, талановита і особлива людина! Зі святом!

Колектив "20 хвилин" вітає зі святом!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up