Партнер рубрики Події

Сьогодні, 23 жовтня: День працівників реклами

Сьогодні, 23 жовтня: День працівників реклами

День працівників реклами (23 жовтня) – це святкова дата для всіх, хто так чи інакше причетний до створення реклами.

Свято приурочене до дня заснування рекламного агентства “Волні Палмер” в 1842 році в США. З нього можна вважати початок рекламної справи.

Не дивлячись на довгу історію, саме свято молоде – відзначають цей день з 1994 року. День працівника реклами, або День рекламіста – професійне свято для всіх тих, хто бере участь в процесі створення і розміщення реклами: рекламодавці, маркетологи, піар-фахівці, менеджери і т. д.

Це свято не є офіційним , тому й не святкується в глобальних масштабах. Відзначають його або простими привітаннями, або невеликими корпоративами з тематичними конкурсами на найкращий ролик, вдалий текст, незвичайний образ і т.п.

Відео дня

Оскільки рекламісти – люди «тусовочні» і в офісах сидіти не люблять, місцем дії їхніх свят часто стають ресторанчики, клуби та інші світські заклади. Коли рекламників збирається багато, слухати їх одне задоволення, адже вони можуть згадати чимало кумедних історій, приколів і «проколів» зі своєї трудової біографії. Так що якщо вас запрошують відзначити це свято у вузькій компанії, не відмовляйтеся – отримаєте справжнє задоволення, радять в bizmag.com.ua.

Знаменні події

У 2001 році Компанія Apple представляє перший iPod.

1992 - у Львові почався перший чемпіонат незалежної України з боксу

У 1956 році в столиці Угорщини, Будапешті, почалася двохсоттисячна народна демонстрація солідарності з повсталими робітниками Польщі, яка пройшла від пам'ятника польському полководцю Бему до пам'ятника Петефі. Вона була розстріляна прорадянської службою безпеки. Після цього В Угорщині почалося загальнонаціональне антирадянське повстання.

У 1946 році почалося перше засідання Генеральної Асамблеї ООН.

У 1943 році війська 4-го Українського фронту оволоділи містом Мелітополь.

У 1941 році радянські війська залишили з боями Харків і районний центр Барвінкове.

У 1917 році Скоропадський обраний гетьманом українського козацтва.

787 - Вселенський собор християнської церкви встановив порядок ікон, що зберігся й донині.

Народилися

1920 - народився Джанні Родарі, італійський дитячий письменник

У 1905 році Фелікс Блох, швейцарсько-американський фізик. Лауреат Нобелівської премії з фізики за 1952 рік (спільно з Едвардом Парселла).

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)

keyboard_arrow_up