Партнер рубрики Події

Сьогодні 31 травня: Всесвітній день блондинок

Сьогодні 31 травня: Всесвітній день блондинок

Найяскравіша, найпомітніша і найбільш світлоголова частина людства нарешті здобула своє власне довгоочікуване і заслужене свято. Можливо тому, що білявих дам, як вони гнівно стверджують, глумливо зневажають буквально у всьому світі, світла дата 31 травня оголошена Всесвітнім днем блондинок.

Героїні безлічі анекдотів, заручниці перекису водню та перукарського мистецтва, невинні жертви гламуру, володарки соляріїв і силікону, улюблениці справжніх джентльменів і власниці гіпержіночої логіки, всі вони гідно відзначили цю дату вперше у 2006 році, а саме - вирішили віддати собі по заслугах і заснували ексклюзивну премію - «Діамантова шпилька».

В якості номінанток на вечорі були присутні всіма улюблені актриси, популярні співачки, відомі телеведучі, видатні спортсменки, успішні бізнес-леді.

Перше святкування Всесвітнього дня блондинок пройшло з шиком. Відбулася церемонія вручення премії "Діамантова шпилька", приуроченої до святкування - це перша спеціальна премія для блондинок - талановитих, розумних, успішних, модних і нескінченно жіночних ... Словом, найбільш блондинистих блондинок нашого часу.

Відео дня

Як вважають вчені, справжня блондинка - явище рідкісне, і за їхніми підрахунками вже до 2202 блондинки остаточно зникнуть з лиця Землі. Тільки за останні 50 років число блондинів і блондинок скоротилося з 49 до 14 відсотків від загального числа жителів планети. А причин тому кілька ...

По-перше, щоб дитина народилася блондином, в обох батьків повинно бути світле волосся. По-друге, в країнах, де переважає темний колір волосся, населення неухильно зростає, а ось європейці - німці, скандинави, росіяни, які є носіями «білявого гена» - все частіше обмежуються однією дитиною. Остання людина зі світлим волоссям народиться, на думку вчених, у Фінляндії, де проживає найбільше число світловолосих людей на душу населення.

Чому це відбувається зрозуміти не складно - натуральний блондин явище рідкісне, і знайти собі пару, теж блондина і щоб з любові ... 1 шанс на мільйон ...

Знаменні події

  • У 1997 році підписано Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією, про який в 2014 році Росія забула.
  • У 1988 році Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила 31 травня Всесвітнім днем ​​без тютюну (World No-Tobacco Day).
  • У 1946 році в Києві створено літакобудівне конструкторське бюро Олега Антонова.
  • У 1938 році українець Антон Губенко здійснив перший в історії радянської авіації таран і залишився живий.
  • У 1918 році в радянській Росії введено спільне навчання школярів і школярок.
  • У 1894 році запустили електричний трамвай у Львові.
  • У 1884 році американський лікар і пропагандист вегетаріанства Джон Келлог запатентував кукурудзяні пластівці.
  • У 1879 році в Берліні відкрили першу в світі електричну залізницю і продемонстрували перший електропоїзд, сконструйований Вернером фон Сіменсом.
  • У 1870 році професор Едвард Джозеф де Смедт з компанії American Asphalt запатентував асфальт - «французьке асфальтове покриття». Вперше його застосували в липні того ж року на Вільям-стріт в Ньюарку.
  • У 1868 році в Парижі відбулися перші велосипедні гонки.
  • У 1859 році в Лондоні запустили знаменитий годинник Біг Бен на вежі парламенту.
  • 1223 року монгольські війська під командуванням Субедея і Джебе перемогли російсько-половецькі сили в битві на річці Калці.

Народилися

  • У 1973 році Наташа Корольова (Поривай), киянка, російська співачка.
  • У 1930 році Клінт Іствуд, американський актор, режисер, лауреат премії «Оскар».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up