Партнер рубрики Події

Справжній фанат своєї справи і людина з великим серцем: відійшов у вічність Михайло Дереворіз

Справжній фанат своєї справи і людина з великим серцем: відійшов у вічність Михайло Дереворіз
  • До останніх днів свого життя Михайло Євгенович, попри невиліковну хворобу, йшов  у свій робочий кабінет, а коли перебував на лікуванні, то дистанційно керував своїм дітищем – ПП «Східний масив».
  • Він поважав і цінував кожного свого працівника та завжди гордився своїм колективом.  Це був не просто директор, це був Батько та Друг для кожного, кому пощастило з ним працювати, згадують колеги.
  • Панахида відбудеться сьогодні, 2 червня, о 19 год., похорон - завтра о 12 год.

Тернопіль зазнав величезної  непоправної втрати – після боротьби із важкою недугою першого червня пішов з життя директор ПП «Східний масив» Михайло Дереворіз. Гірку звістку повідомили в управлінні ЖКГ міськради.

Колектив не може оговтатись від втрати

— Неможливо підібрати слова, які описали би біль від усвідомлення втрати цього надзвичайного, особливого, прогресивного, завжди сповненого енергії та ідей чоловіка, — повідомили в управлінні ЖКГ міськради. — Він завжди був зразком для наслідування для всіх, хто обрав непросту комунальну галузь. Він був справжнім фанатом своєї справи та людиною з великим серцем, непоправний біль втрати якої не вгамують жодні слова.

Він був найулюбленішим Директором, наставником, порадником для свого  колективу, який сьогодні не може оговтатися від втрати, хоча усі знали про його відчайдушну боротьбу за життя під час якої він вкотре продемонстрував неймовірну силу духу та жагу до життя.

Відео дня

— До останніх днів свого життя Михайло Євгенович, попри невиліковну хворобу, йшов  у свій робочий кабінет, а коли перебував на лікуванні, то дистанційно керував своїм дітищем – ПП «Східний масив», — поділились колеги. — Він поважав і цінував кожного свого працівника та завжди гордився своїм колективом.  Це був не просто директор, це був Батько та Друг для кожного, кому пощастило з ним працювати.

Дякуємо вам, Михайле Євгеновичу

Ця втрата –  величезна трагедія для всіх, хто знав Михайла Євгеновича. Та найважче зараз його сім’ї та найріднішим. Він був люблячим батьком для найдорожчої доньки, відданим і надійним чоловіком для своєї дружини, надійною опорою для всіх своїх рідних. Він обожнював свого маленького онука, який, на жаль, тепер тільки з розповідей знатиме, якою гідною та достойною людиною був його дідусь.  

— Ми сумуємо разом з вами та поділяємо ваше неймовірне  горе, шукаємо слова підтримки у годину скорботи, молимося… Нестерпно боляче писати про Михайла Євгеновича в минулому часі і  неможливо повірити, що це сталося насправді, — кажуть колеги. — Проте світлі спогади про того, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть! Дякуємо вам, Михайле Євгеновичу, за те, що ви були і завжди залишитеся тим, кого хочеться наслідувати, з ким хотілося працювати і знайомством з ким можна пишатися.Вічна пам’ять вам та Царство небесне!

У соцмережах — сотні слів співчуття

«Співчуття рідним і близьким, співчуття співпрацівникам. Нехай з Богом спочиває.Вічна памʼять!» — написав Gregory Kulinsky.

«Співчуття рідним. Михайло Євгенович був справжнім патріотом, професіоналом у своїй справі, щиро любив Тернопіль, завжди відгукувався та намагався допомогти людям.Велика втрата, — написав Віктор Шумада. — Царство Вам небесне! Вічна пам’ять…»

«Щирі співчуття рідним та близьким, — пише Nadiia Nerubenko. — Спочивайте з Богом, Михайле Євгеновичу. В серці залишилися тільки теплі спогади...»

«Царство Небесне Вам, пане Михайло! Ви були Людиною з великої літери! Це просто жахлива звістка, — написав Olexandr Lavrentyuk. — Ніколи не забуду, як Ви приймали в себе вдома й допомогали!»

На сторінці ПП «Східний масив» у Фейсбук повідомили, що підприємство було для Михайла Євгеновича чимось більшим, ніж просто робота, а комфорт та якість надання послуг для споживачів завжди були для нього на першому місці. Тому прийняли рішення, що попрощатися із ним можна буде і у стінах підприємства.  

Усі бажаючі попрощатися із Михайлом Євгеновичем можуть прийти до ПП «Східний масив», за адресою проспект Ст. Бандери, 94. Невелика літургія за упокій директора відбудеться 2 червня після 12.00 години, орієнтовно у проміжку між 12.00 та 13.00 годиною. Точного часу повідомити не можуть, але будуть вдячні кожному, хто знайде час розділити з працівниками біль втрати. 

Панахида відбудеться сьогодні, 2 червня, о 19 год., похорон - завтра о 12 год.

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття родині, друзям, колегам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам'ять... 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Галина Іванівна

    Підняття тарифів не завжди себе оправдує !
  • Linda Halinka

    Вічна пам'ять!
  • Ludmula Levytska-Savchook

    Царство небесне.
  • Наталія Виноградська-Попіль

    Царство небесне і Вічная пам'ять Михайлу, прийми Галя щирі співчуття😢😢😢

keyboard_arrow_up