Партнер рубрики Події

Справжній патріот, надзвичайна і світла людина. Тернопільщина прощається з Віктором Костівим

Справжній патріот, надзвичайна і світла людина. Тернопільщина прощається з Віктором Костівим
  • Життя сержанта, воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі, обірвалося 29 жовтня 2022 року. Під час тяжких боїв він отримав мінно-вибухову травму, несумісну із життям, повідомив міський голова Бережан Ростислав Бортник. 
  • "Дякую за наше майбутнє і наших дітей", — у соцмережах кілька сотень коментарів зі словами щирих співчуттів. Люди до останнього сподівались, що це помилка... 

Бережанщина знову опустилась навколішки та оплакує свого Героя. Додому назавжди повертається Віктор Костів, який віддав за нас із вами найдорожче — власне життя.

Трагічні новини знову сколихнули Бережанщину.

— Непоправна втрата, невимовний біль для найрідніших, для близьких, для усіх, хто знав нашого земляка, який майже від початку повномасштабного вторгнення пішов на захист Батьківщини, — гірку звістку повідомили у першому відділі Тернопільського РТЦК та СП. — 29 жовтня 2022 року сержант Костів Віктор Володимирович загинув внаслідок мінно-вибухової травми, несумісної з життям, виконуючи бойове завдання.

Відео дня

Загинув поблизу Павлівки на Донеччині

Важко дібрати слова, які б могли висловити усю печаль, що переповнює. Бог забирає до себе найкращих, так швидко… Щирі співчуття родині висловлює особовий склад першого відділу Тернопільського РТЦК та СП. Нехай Бог допоможе пережити цей біль та горе. Вічна пам'ять!

Костів Віктор Володимирович народився 18 січня 1971 року. У Героя залишились дружина Людмила, син Сергій і сестра Галина.

— Бережанська громада понесла тяжку, непоправну втрату: захищаючи нашу рідну Батьківщину від російських окупантів, у тяжкому бою під населеним пунктом Павлівка Донецької області загинув наш земляк Віктор Костів, — повідомив міський голова Бережан Ростислав Бортник. — Життя справжнього патріота, надзвичайної і світлої людини, воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі, обірвалося 29 жовтня 2022 року. Під час тяжких боїв він отримав мінно-вибухову травму, несумісну із життям.

У ці гіркі хвилини вся Бережанська громада розділяє горе сім’ї, всі ми схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять! Вічна слава Герою!

Дякую за наше майбутнє і наших дітей

Як розповіли сусіди, Віктор був дуже доброю людиною і майстром на всі руки. Їздив на заробітки до Польщі, там робив ремонти. Його цінували за майстерність і за кордоном, і вдома. Люди не можуть повірити, що Віктора більше немає серед живих. Кажуть, до соатннього сподівались, що повідомлення про його загибель — помилка..  

— Вічна пам‘ять, Вітя, не можу повірити… — пише Світлана Захарків. — Так несправедливо…

«Непоправний біль. Вічна пам'ять. Царство небесне, — пише Світлана Осипенкова. — Спи спокійно, наш дорогий Герой. Щирі співчуття рідним. Нехай Українська земля буде тобі пухом».

— Вічна пам'ять! Дякую за наше майбутнє і наших дітей, — співчуває Наталія Караневич. — Герої не вмирають!

 

Редакція висловлює щирі співчуття дружині, синові, сестрі, рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, юний Герою…

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (83)
  • Виталий Павленко

    Вічна і світла пам'ять Герою
  • Anna Buhai

    Вічна память, співчуття рідним!!!!!!
  • Галина Селезнева

    ВІЧНА пам'ять
  • Ольга Иванова

    Вічна пам‘ять Герою 🙏🏻

keyboard_arrow_up