Партнер рубрики Події

У Чорткові правоохоронець вистрілив у колегу. Ми дізналися більше про інцидент

У Чорткові правоохоронець вистрілив у колегу. Ми дізналися більше про інцидент
  • 19 березня активіст з Тернопільщини Роман Довбенкона на своїй сторінці у Facebook  повідомив, що у Чорткові один правоохоронець вистрілив у іншого.
  • Чи дійсно це так і в якому стані поранений, дізнавалися "20 хвилин".

– У Чорткові знову трапилась вкрай неприємна ситуація... Працівник поліції випадково вистрілив у другого працівника поліції, здійснивши постріл з автомата Калашникова в живіт, – пост з таким змістом опублікував Роман Довбенко.

Чи дійсно мав місце інцидент, ми запитали у речника нацполіції області Сергій Крети.

– Такий факт дійсно мав місце, – каже пан Крета. – Але це було в побуті, не на службі. Більше прокоментувати ми не можемо. Згодом буде офіційно на нашому сайті. 

Відео дня

Інформацію про вогнепальне поранення правоохоронця у Чорткові підтвердила і заступниця директора Центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Ганна Мончак. За її словами, подія трапилася 19 березня, вранці. Виклик у швидку надійшов орієнтовно об 11 годині.

– Стан пораненого був розцінений як тяжкий і його доставили у Чортківську міську лікарню. Його одразу перевели у реанімацію. Детальний огляд на догоспітальному етапі був неможливий. Бригада діяла по ситуації і надавала допомогу.

Ми пробували додзвонитися у місцеву лікарню, але поки що нас не вдалося точно підтвердити: живий поранений чи ні. Матеріал буде доповнюватися. 

Як повідомив пізніше журналісту "20 хвилин" Сергій Крета, врятувати правоохоронця не вдалося, він помер у лікарні.

Що загрожує правоохоронцеві, котрий вистрілив у колегу? За яких обставин це сталося? Що кажуть свідки? Ми спробуємо дізнатися більше щодо даної ситуації та обов'язково розповімо вам.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (132)
  • Serhiy Yakovenko

    Неприємна ситуація - це телефон побив і то не дуже, а тут трагедія. Людина загинула. Журналіст, який писав заголовок, ідіот.

    Роман Бойчук reply Serhiy Yakovenko

    той довбуш коли вийшов з псіхушки може  все - розвестися на знаку повернути в другу сторону і доказати що він дебіл. чомусь він забув що панькуш його упакував. а він все бігає по призраках. вже й очки нові йому мама купила. в нього бізнес - нмрки продавати в колготках . кровосіся 1 словом
  • Юрий Ковтун

    Що граітесь?
  • Тарас Пікулик

    Блять завжди вірив що вних то вийде)ха
  • Віктор Оседця

    Оце кістку кинули для обговорення!Люди схаменіться у нас інша проблема війна а там розберуться.

keyboard_arrow_up