Стартує «Народний бренд» — конкурс для визначення найкращих. Як стати учасником?

Стартує «Народний бренд» — конкурс для визначення найкращих. Як стати учасником?
  • Уже з першого жовтня розпочинається конкурс «Народний бренд 2020». Тож, якщо ви представник місцевого бізнесу Тернополя, встигніть стати його учасником. 

  • Розповідаємо, що для цього потрібно, як буде проходити голосування і визначення переможців.

«Народний бренд» — це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який RIA Media проводить вже 19 років поспіль. За цей час проект помітно еволюціонував, а цьогоріч на «Народний бренд» чекають ще більші зміни. У попередні роки конкурс відбувався у п’яти містах України, а у 2020-му ми плануємо розширити географію на ще 14 міст. 

У Тернополі взяти участь в конкурсі можуть лише ті бренди, які фізично розташовані в місті. Голосувати за кращий локальний бізнес також зможуть лише тернополяни. Такі обмеження існують для того, аби люди обирали найкращих саме серед тих брендів, якими дійсно користуються.

Як стати учасником? 

У Тернополі «Народний бренд» ми проводимо вже 19 років поспіль. Цьогоріч конкурс триватиме впродовж двох місяців — з першого жовтня до 30 листопада 2020 року. Список учасників «Народного Бренду» може доповнюватись по 29 листопада. 

Відео дня

Для того, щоб потрапити у цей список вам потрібно відповідати лише трьом простим критеріям: бути місцевим бізнесом у Тернополі, вид вашої діяльності має відповідати номінаціям конкурсу та ви маєте бути в каталозі ТОП20. Якщо ж вашої компанії немає у вищезазначеному каталозі, або у відповідній номінації, ви можете залишити заявку за номером телефону: (096) 122 95 27 чи написавши нам на [email protected]

Ознайомитись з номінаціями за якими відбувається голосування ви можете на сайті brand.top20.ua. Якщо ви не знайдете свою компанію у списку номінантів на цьому сайті, то ви можете подати заявку на участь за посиланням.

Як проходить голосування і визначення переможців? 

Система голосування у «Народному бренді» проста і максимально об‘єктивна. На сайті brand.top20.ua є категорії, у яких кожен житель Тернополя може знайти свої улюблені бренди. Віддати голос теж дуже просто: почніть голосування на сайті brand.top20.ua з будь-якої номінації, авторизуйтесь за номером телефону через смс (двічі проголосувати з одного номеру не можна), продовжуйте обирати найкращих, поки не проголосуєте в десяти номінаціях. 

Насамкінець розкажіть своїм друзям про «Народний Бренд» та виграйте смартфон. Для участі у розіграші призів потрібно лише репостити допис з голосування собі на сторінку в соцмережі і не видаляти його до завершення конкурсу. Задля чесності — один користувач може проголосувати лише раз.

Після голосування розпочинається найважливіше — визначення переможців. Воно відбувається у три етапи. Спочатку ми сумуємо всі оцінки компанії на ТОП-top20.ua, і до них додаємо підсумки народного голосування. Після чого підсумовуємо отримані результати у двох перших етапах, і визначаємо переможців. 

Тож, реєструйтесь і отримуйте відзнаку «Народний бренд», а заразом довіру та прихильність клієнтів. Більш детальніше ознайомитись з правилами можна за посиланням. Все просто — «Ти обираєш - Топ20 нагороджує!».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up