Партнер рубрики Події

"Стару Піцерію" перевірив "Ревізор" (ОНОВЛЕНО)


"Стару Піцерію" перевірив "Ревізор" (ОНОВЛЕНО)

В "Стару Піцерію" приїхала знімальна група програми "Ревізор" з її ведучим Миколою Тищенком. Читачі повідомляють, що він став в чергу і зараз бере піцу.

Журналісти з телекамерами викликали неабиякий ажіотаж у тернополян. Вони фотографують і знімають усе на мобільні.

Черги до "Старої піцерії" явище звичне. Але 18 травня тут черги не зовсім за піцою. Тернополяни зібрались, щоб подивитись, як працює команда "Ревізора". Люди заглядають через вікно. Біля закладу переважно молодь. Пройти всередину не так і складно, але там зібралось чимало людей, яким цікаво, що ж робить Микола Тищенко. Ведучий програми замовив піцу та спагеті. Розглядав меню закладу, ціни, розпитував у працівниць піцерії, чим годують відвідувачів. 

- А чому ви готуєте лиш спагеті та піцу? Це традиція? - цікавився у працівниць "Старої піцерії" Микола Тищенко.

Відео дня

Біля "Ревізора", за традицією, шеф-редактор програми Ганна Жижа. 

- Хто за піцою, то проходьте до каси. Не загороджуйте прохід, - в якийсь момент одна з працівниць звернулась до натовпу. 

У відповідь жінка почула, що люди не за піцою, а подивитись на "Ревізора". Особливо цікавими виявились школярі, які все знімали та фотографували на свої гаджети.

- А я сфотографував ревізора, я маю його фото і відео, - тішиться один з школярів.

Скільки ще "Ревізор" буде у Тернополі та які заклади перевірить, наразі команда програми тримає у секреті. 

До слова, ведучий програми Микола Тищенко 15 травня при ревізії одного з готельно-ресторанних комплексів Кам'янця-Подільського отримав струс мозку. Як повідомляє прес-служба "Нового каналу",  на вході на них чекав агресивно налаштований власник цих закладів. Чоловік зачинив двері перед операторами. Але Тищенко встиг пройти. Зі слів креативного продюсера проекту Маші Павлічук, жодні слова про те, що вони журналісти і діють на законних підставах - не допомагали.

- Поки ми розбиралися, Микола пішов на кухню ресторану, - повідомляє продюсер. - Він навіть не відразу зрозумів, що операторів з ним немає. Дорогою власник кілька разів спробував вдарити Миколу по голові. Але ведучий теж спортсмен, тож зумів ухилитися.

На кухні на Миколу, як розповів він сам, накинулися дві жінки, намагалися роздряпати йому шию та обличчя, почали рвати одяг. Проводити ревізію без операторів він не бачив сенсу, тому хотів вийти до команди на вулицю. Але по дорозі його вдарив власник закладу. Після ревізії, яку все таки провели під охороною поліції, Миколі викликали швидку. Ведучого відвезли в лікарню, зробили кілька уколів і діагностували гематому, є підозра на струс мозку.

- Лікарі наполягали на госпіталізації, але я відмовився, так як відрядження тільки почалася, і у нас ще багато роботи, - зазначив Микола Тищенко. - Якщо ви думаєте, що мене можна зупинити, то дуже помиляєтеся — це я до власників закладів зараз звертаюся. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Віталік Віталій

    хавайте хімію не шкода дітей хоть пожалійте
  • Віталій

    В тій ріці немає,ні сиру,ні ковбаси...А власників "піцерії",цікавлять прибутки.а не умови і здоров'я громадян...
  • Віталій

    Ту регальню треба закривати бо від їхньої піци молодь погине
  • Zerooo

    Це просто шоу. Ну справді, яка там об*єктивність? Просто шоу для людей, для Нового каналу.

    Віталій reply Zerooo

    Це порятунок громадян від отрути ,а шоу у верховній раді
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up