Студент техуніверситету взяв участь у найбільшому міжнародному конкурсі кулінарного мистецтва

Василь Нітефор з Тернопільського техуніверситету виступив на найпрестижнішому кулінарному конкурсі світу.
Василь Нітефор, студент кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічого університету взяв участь у IKA Culinary Olympic (м. Штутгарт).
Про це повідомили на сторінці ТНТУ у соцмережі.
Це найстаріший та найбільший міжнародний конкурс кулінарного мистецтва, який вже 124 років єднає навколо себе найталановитіших кулінарів.
Зараз студент живе у Римі, вже рік він працює кухарем у ресторані ІІ Convivio Troiani (1*Мішлен ), є членом Української юніорської кулінарної команди.
Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що кухар Віталій Колошиць, родом з Тернопільщини, встановив рекорд України, приготувавши піцу з найбільшою кількістю сирів. Це було у 2022 році.
Читайте також:
Піцейола, родом з Тернопільщини, встановив новий рекорд України
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.