Партнер рубрики Події

Студентка з Тернополя малює шедеври на вулиці

Студентка з Тернополя малює шедеври на вулиці

«RIA плюс» продовжує рубрику «Відомі люди очима дітей». Задля експерименту наш кореспондент показала дітям фото політиків, високопосадовців і відомих тернополян. 

Микола Когут - футбольний тренер

Сашко (5 р.):
- Він точно українець, бо в нього костюм як наш прапор. Він напевно футболіст і грає за Украіну, бо вдітий, як наш прапор.

Ілонка (5 р.):
- Цей дядько працює спортсменом. Ну, у них у всіх такі костюми. Він займається таким спортом, де тре надувати бульбашки. 

Відео дня


Наталія Гута - товарознавець
Сашко (5 р.):
- Ця тьотя працює в телевізорі. Вона показує рекламу про ліки від кашлю – "пектолван плющ". І розказує, що ті ліки допомагають. І я знаю назви усіх ліків. 

Ілонка (5 р.):
- У цієї тьоті є своє авто на якому вона їздить на роботу. Вона – бізнеследі і сама собі зарплату платить. 

 

Едуард Кольцов  - начальник Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області
Сашко (5 .р):
- Він директор. Його робота - дивитись, всі гарно працюють і давати людям гроші, коли вони зробили роботу.з Як я здогадався, що він директор? Бо в нього на шиї є такий бант. 

Ілонка (5 р.):
- Цей дядько працює президентом. Бо він у костюмі, а вони всі так одягаються. 

 

Аня Корнійчук - студентка
Сашко (5 р.):
- Ця тьотя виносить на вулицю дошку і малює картину. В неї є пензлики, олівці, фарби. Вона хоче бути художником. А потім несе картину додому і всім показує. 

Ілонка (5 р.):
- Ця тьотя контролює, щоб діти в садочку добре їли кашу і спали. Але не всі діти хочуть спати. Тоді вона розказує їм казки. І ще вона співає з дітьми.

 

Наталія Турчин - розповідає учасниця ГО "Творче обʼєднання "КіноХвиля""
Сашко (5 р.):
- Вона працює охоронцем України. Ця тьотя хоче, щоб всюди був порядок. І ще вона дивиться, щоб діти не загубились, коли йдуть з мамою і татом. 

Ілонка (5 р.):
- Ця тьотя працює лікаркою. Коли у когось болить горло, то йдуть до неї. В неї є фонарик, яким вона перевіряє горло. А потім каже не ходити в садік. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дон Карлеон

    а до чого тут  студентка-художниця? ви хоч читайте що публікуєте, бездарі

    Оленка reply Дон Карлеон

    Сам ти бездарь



    Аня Корнійчук - студентка Сашко (5 р.): - Ця тьотя виносить на вулицю дошку і малює картину. В неї є пензлики, олівці, фарби. Вона хоче бути художником. А потім несе картину додому і всім показує.

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/studentka-z-ternopolya-malyue-shedevri-na-vulitsi-10674550.html

    Дон Карлеон reply Оленка

    5 "відомих" осіб, про кожну таку особу 2 репліки і того 10 дитячих припущень. в заголовок винесено одну, що наводить на думку, що стаття буде про дану дівчину. відкриваєш статтю - а там такий фарш з рогів і копит. я вважаю, що це бездарність

    автора як і сама рубрика. не здивуюсь, якщо автор цього шедевру сам придумує ці припущення від іменні якихось дітей. для чого паритись, якщо читають і так одиниці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up