Партнер рубрики Події

Тернополянці розтрощили авто: жінка підозрює сусіда, якому зробила зауваження про викинуті недопалки із вікна

Тернополянці розтрощили авто: жінка підозрює сусіда, якому зробила зауваження про викинуті недопалки із вікна
  • Мешканка будинку на вул. Вербицького, 22 прокинулась серед ночі 9 червня від страшенного шуму.
  • Як виявилось, під вікнами камінням трощили її автомобіль Ford Fiesta. 
  • Власниця авто переконує, що знає хто це зробив і вже звернулась у поліцію. 

- Я прокнулась від шуму під вікнами та від сповіщення сигналізації, - розповідає тернополянка пані Анна (прізвище редакції відоме, але на прохання жінки не вказуємо - прим. ред). - Це було дуже страшно, насправді. Здавалось, що хтось стріляє. Прокинувся весь будинок. Люди дивились з вікон і бачили як чоловіки, які побили автівку розбігались. Я була вдома лише з дитиною. Було страшно виходити на вулицю.

Відео дня

Жінка розповідає, що момент, коли її авто трощили, зафіксували кілька камер відеоспостереження, сусіди вже показали відео. За словами пані Анни, на відео видно, що побиття машини готували завчасно. 

- На камерах видно, що двоє людей прийшли до автомобіля о 3-ій ночі, довго сиділи біля автомобіля, - говорить пані Анна. - Далі їздили інші машини, лякали їх, тому вони заховались на бордюрі та чекали коли буде тиша. Далі в 3.10 - 3.15 почали камінням і палицею бити автомобіль.

Відео із камер спостереження жінка наразі надати не може, адже це - таємниця слідства. 

- Я сама знаю хто це зробив, - розповідає жінка. - У нас з сусідом зверху конфлікт триває вже кілька років. І останнім часом він дуже загострився. Сусіди постійно влаштовують гучні гулянки, совають меблі, в мене дитина не може спати. Було таке, що я за ніч викликала двічі поліцію. Весь час кидають мені на підвіконня недопалки та попіл від цигарок. Я кілька разів робила їм зауваження, просила припинити, але вони реагують, таке враження, що стає ще гірше. Останньою краплею стало те, що сусіди насипали мені під двері сміття. 

Ми поспілкувались із дружиною сусіда, якого звинувачують у злочині. Жінка каже, що всі слова - наклеп, а до побиття авто ні вона, ні її чоловік відношення не має. 

- В нас справді були кофлікти на побутовому рівні, - говорить пані Вікторія. - Я бачила ці матеріали, які  жінка розповсюджує. Багато чого вона там вигадано, перебільшено, перекручено. За такі звичайні банальні кофлікти нічо ніхто такого не робить. Вона прийшла до нас з криками. В нас є камери відеоспостереження. В нас зафіксовано, що з квартири ніхто не виходив. Ми не маємо до того відношення. Все це ми розповіли поліції. 

Власниця автомобіля звернулась до поліції. Зараз вона передає правоохоронцям усі матеріали справи. Ми продовжуємо стежити за розслідуванням. Деталі читайте згодом. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Наталя Шкабара

    Справа в тому, що більшість не вміє жити у багатоквартирних будинках. А живуть ніби в лісі або тільки звідти втекли. Теж були конфлікти з сусідами щодо нічних гастролів. Знаєте, яким був залізний аргумент?! Моя хата, що хочу те і роблю! І все, трава не рости! Коли в обідню пору попросила зробити тихіше мкзику, бо дитина не може заснути, відповідь була залізобетонна: зараз день, маю право! От і все. Всім абсолютно начхати, що можливо в когось був важкий день і людина хоче відпочити, в когось діти маленькі, в когось горе. Ніхто не каже, щоб не збирати гостей дома, чи не слухати музику! Ні! Просто робити це як люди із повагою до сусідів, а не як дикарі з джунглів! Хоч вбий, невже це така складна грамота для розуміння?!

    Zoriana Tkach reply Наталя Шкабара

    Галина Ярославівна проблема що вони в місці живуть їх не привезли.

    Галина Федорчак reply Наталя Шкабара

    Фок Володимир їх не потрібно в наше місто завозити).

    Фок Володимир reply Наталя Шкабара

    Наталя Шкабара, таких просто треба винищувати, вони так ніякої користі суспільству не приносять
  • кобра

    Може поставити відео камеру біля квартири
  • Олена Винник

    Колись люди були прості але виховані
    В зараз не знаєш що від  них чекати,
    І так дома на вулиці в транспорті кругом
    Не повага одне до другого до старшого
    Дикуни
    Злість зашкалює

    Валера Матів reply Олена Винник

    То агресія,,,,нєх..тв дитись , ВЗАГАЛІ!) Я вже 5 років без тої нечисті) сплошні плюси.
  • Надія Сіянко

    Сусіда лікувати потрібно,він велика загроза вашим дітям
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up