Партнер рубрики Події

Світлана Шумілова проміняла Архангельськ на Тернопіль

Світлана Шумілова проміняла Архангельськ на Тернопіль
Вже рік у Тернополі живе росіянка Cвітлана Шумілова, яка практично все життя прожила у Архангельську. Жінка побувала у нашому місті декілька разів і просто закохалася в нього. Тож прийняла рішення переїхати сюди жити.

"Я из России... Побывав в Тернополе раз, я вернулась сюда в другой раз, и в третий, и в пятый... А потом поняла, что без Тернополя я просто жить не могу, я даже дышать не могла... Я оставила работу, квартиру и переехала сюда... И вот уже почти год живу здесь...Хотя многие этого не понимают", - написала жінка у соцмережах. 
Пані Світлана родом із Каланінграда, проте все свідоме життя прожила у Архангельську. Її чоловік, військовий, загинув при виконанні службових обов'язків. Син з донькою повиростали і вже мають свої сім'ї. 
- Вперше я приїхала до Тернополя в гості, - каже пані Світлана. – Спершу вагалася, адже знала, що це західна Україна, де не люблять москалів. Втім, у вас мені дуже сподобалося. Я побувала також в Збаражі, Почаєві. Коли повернулася додому, почала сумувати за Тернополем. І через тиждень приїхала сюди знову. Потім відпустка закінчилася і довелося повертатися додому. 

В Архангельську Світлана працювала вихователькою. Після відпустки вона ще місяць попрацювала і знову приїхала до нашого міста. А потім бувала тут ще і ще, - на Новий рік, на травневі свята. 
- Коли поверталася додому, сумувала за Тернополем, який мене просто причарував, - каже жінка. – Тож я прийняла рішення переїхати. Залишила роботу і наступного дня поїхала. Всі були шоковані. 
 В Тернополі Світлана не могла знайти роботу за спеціальністю, адже досконало не знає української мови. Врешті знайшла роботу.
- У вас тут іноді дивляться на мене як на божевільну, мовляв люди їдуть в Росію, щоб заробити, а я сюди, - каже співрозмовниця. – І справді зарплата у нас набагато вища. Коли я розповіла, що вихователь там отримує в районі 7 тис грн, всі були здивовані. 
У Тернополі Світлана Шумілова знайшла друзів, багато подорожує областю та Україною.

Відео дня

За останній час побувала у Хмельницькому, Кам'янці-Подільському, Хотині, Бакоті. Трохи раніше відвідала Вінницю, Умань, Львів. Жінка почувається у наших краях щасливою!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Пономарёв Александр

    Хороша вона людина
  • Oksana Lyashenko

    неправдоподібна якась ця історія, на що вона живе і де саме живе, так каталася з Архангельська за які гроші? зарплатні російської виховательки б не вистарчило... питань багато
  • На сонячній стороні вулиці

    А ніхто недумав над тим чому пані Шумілова поміняла Архангельськ на Тернопіль?І чи взагалі данна особа є Шумілова,а може Боброва чи Петрова.Живе собі така непримітна пані в Тернополі,працює за маленьку зарплату і розсікає по Україні,інтересно з чим пов"язанні такі поїздки.Чоловік бувший воєнний (забили).Можливо що і сама ця пані має звання.Придумати можна що хочеш,вони там на москалях таку легенду складуть.......

    Ка Ір reply На сонячній стороні вулиці

    Давно знаю Світлану і нічого поганого про неї сказати не можу. Щодо ресурсів за які подорожує-  то яке Ваше діло? Людина коли закохана у подорожі, то у всьому себе обмежує і шукає економ тури. Сужу по собі- я державний службовець і маю зарплату трохи більшу за прожитковий мінімум і це мені аж ніяк не заважає подорожувати нашою чарівною країною і закохуватись у неї кожен раз по-новому...

    Думаю ви просто заздрите її відчайдушному вчинку, бо самі позакривались у квартирах і не хочете розвиватись духовно. ГРОШІ НЕ ГОЛОВНЕ У НАШОМУ ЖИТТІ!

    Пономарёв Александр reply Ка Ір

    погоджуюсь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up