Партнер рубрики Події

Святий Миколай з янголятами сьогодні їздить у тролейбусі


Святий Миколай з янголятами сьогодні їздить у тролейбусі
Із цукерок і вітань від Святого Миколая та його помічників-янголят розпочався сьогодні, 19 грудня, день у тих тернополян, хто добирався зранку на роботу у “тролейбусі Миколая”.

 - Спочатку ми планували дарувати солодощі лише малюкам, - розповідає координатор проекту Тетяна Волкова, - Однак діток щось замало, тому вирішили роздавати цукерки усім пасажирам тролейбуса.

Погодилися із самого ранку вітати тернополян в образах Миколая та його помічників студенти педагогічного університету.

 - Нам запропонувала приєднатися до акції викладачка інформатики Оксана Юріївна, і ми зразу ж погодилися, - розповідає “янголя” Оксана Чайківська. - Приємно створювати людям свято, ще й у такий час. Не знаю, скільки саме цукерок на цю акцію придбали, бо ми лише зранку будемо вітати людей, але в нас он цілісінький пакет солодощів.

Відео дня

Прикрашений сніжинками, новорічними композиціями та гірляндами тролейбус дивує пасажирів. Тим паче, що назустріч їм із віншуваннями виходить хлопець в національному строї та дівчата із величезними білими крилами.

 - Надворі зовсім не святкова погода, а тут заходиш в тролейбус, і потрапляєш в казку, - посміхається тернополянка Вікторія Біловус. - Гарна ініціатива, і студенти молодці, що підтримали.

Дехто від цукерок відмовляється, дехто протягує янголятам за них гроші, хтось – навпаки, питає, чи можуть дати ще одну для коханої?

Previous Next

 - Коли в країні така складна ситуація, так дивно, що люди здатні просто так щось тобі дати, - каже тернополянин Сергій. - Навіть якщо мова про звичайну шоколадну цукерку. Але ж кожному по штучці – і вже потрібно купити добрячий кілограм.

Коли ж Святий Миколай із ангеликами заспівали “Ой, хто-хто, Миколая любить”, підспівувати почали і пасажири. А дехто схоплюється дзвонити знайомим і підбігає до хору, щоб по той бік дроту краще чули.

Нарешті, коли тролейбус майже завершує своє перше коло, в салон заходить довгоочікувана малеча – чотирирічна Ніка із бабусею. Цукерки бере з радістю, особливо після того, як янгол каже, що це їй за те, що була чемною минулого року.

 - Дуже приємно, що таке хороше свято не забувають, - каже бабуся дівчинки Галина Лаврентіївна. - От везеш дитину в садочок, а по дорозі їй уже подарунок зробили... Хоч і невеличкий, але хай вірить в дива.

Довідка:

Їздитиме “тролейбус Святого Миколая” сьогодні ще двічі: із 10:18 до 14:35 та з 15:30 до 19:21 за маршрутом №1.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up