Партнер рубрики Події

Танька і Володька в Тернополі роздавали автографи та смішили людей

Танька і Володька в Тернополі роздавали автографи та смішили людей

Актори популярного серіалу «Танька і Володька», що на каналі "ТЕТ", дали автограф-сесію у ТРЦ "Подоляни" у неділю, 26 лютого.

Тарас Стадницький, Тетяна Песик та герой шоу ООН на каналі ТЕТ, делегат з Куби Рігоберт Мустелієр фотографувалися із усіма бажаючими. Проте, щоб у холі зберігався лад, була чітка схема фотосесії:  заходимо з лівого боку, виходимо  з правого. Декому із фанатів удавалося зробити фото "по другому колу". Після кожного спалаху фотокамери шанувальники отримували заздалегідь підписаний автограф. Однак не всім удалося отримати заповітний підпис, адже за словами Володьки, вони не очікували такої кількості прихильників.

Хтось, хто був сміливим, мав змогу перекинутися декількома словами із зірками, обійняти їх і навіть поцілувати.

Відео дня

 Найбільш креативні дарували акторам плакати.

Серед фанів були різні вікові категорії: від найменшого до найстаршого.

14-річному Назарові Лазарчук сподобалася автограф-сесія, він обожнює дивитися їх серіал, йому вдалося поспілкуватися із гумористами.

- Я запитав їх, чи будуть вони ще зніматися в якихось серіалах, - розповідає хлопець. - Вони сказали, що будуть, але я забув, як називається той серіал.

По завершенню зустрічі актори зібрали всі плакати, подякували своїм шанувальникам за фотосесію і поспішили вийти із фан-зони. Їх супроводжували охоронці, що не давали можливості більше підійти до зірок.

Всі фотографії впродовж найближчих днів можна буде знайти в офіційній групі телеканалу ТЕТ соціальних мереж "Фейсбук" та "Вконтакті".

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Piter Savka

    Шо за нігер біли них ???  Там охорона перевірила чи він ствола не має ?

    Володимир Миколайович Бєлоєнко reply Piter Savka

    Охорону треба мати тільки від таких як ти, а краще лікарів, щоб вчасно приспали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up