Тепер він в обіймах Ангелів. Зборівщина сумує за загиблим захисником Олегом Лиховидом

Тепер він в обіймах Ангелів. Зборівщина сумує за загиблим захисником Олегом Лиховидом

Сумну новину про загибель військовика сповістив Руслан Максимів, голова Зборівської міської територіальної громади. Ця втрата сколихнула усе місто…

Також допис про це опублікувала у Фейсбуці жителька Зборова Наталя Мельник.

– Сумна звістка сколихнула нашу родину... В боротьбі за незалежність України загинув наш захисник Олег Лиховид. Війна продовжує забирати справжніх синів України. І ця втрата – глибока рана і нестерпний біль... Стискається серце, гірко плаче душа. Сумуємо ,любимо, пам’ятаємо! Вічна пам’ять і вічна Слава Героєві, який загинув за свободу і незалежність Української Держави! – написала жінка.

Відео дня

Під дописом — коментарі зі словами співчуття рідним Героя та щирі спогади.

Від усього колективу ЗОШ І-ІІІ ст.2 м.Зборова висловили співчуття: « У боях під Бахмутом, захищаючи Україну, загинув випускник 2003 року нашої школи Олег Лиховид. Вічна і світла пам’ять. Царство Небесне. Мир і спокій душі. Щирі співчуття рідним. Герої не вмирають».

Halyna Kitsak пише: «Вічна пам’ять тобі, Олеже... Спочивай з Богом. Щирі співчуття рідним та близьким...»

Olga Titova додає: «Ти житимеш у наших серцях, синку... Сльози, біль і скорбота та співчуття рідним!!!»

Любов Борисюк сумує: «Низький уклін. Щирі співчуття рідним. Царство Небесне, ВІЧНА і Світла Пам’ять. Герої не вмирають».

Голова Зборівської міської територіальної громади Руслан Максимів повідомив краянам, що тіло загиблого захисника Олега Лиховида будуть вести через місто Зборів 19 січня. Він закликає усіх вийти об 11:00 на центральну частину вулиці міста та гідно вшанувати ГЕРОЯ України.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічна пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (43)
  • Olexandra Kvasnitsya

    Вічна пам'ять Герою України.
  • Ірина Петрусик

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ
  • Надія Луга

    Вічна пам'ять і низький уклін.
  • Maria Pomanyk Babiy

    Вічна пам'ять Герою.

keyboard_arrow_up