Святкові сукні та зимові комбінезони навіть за тисячу гривень: скільки у Тернополі коштує одягнути собаку

Святкові сукні та зимові комбінезони навіть за тисячу гривень:  скільки у Тернополі коштує одягнути собаку
  • З настанням холодів перед власниками собак виникає питання вибору одягу для своїх улюбленців.
  • Журналісти “20 хвилин” дізнались у місцевих зоомагазинах, у скільки обходиться одягнути чотирилапого друга. 

Журналістка “20 хвилин” у зоогазинах побачила безліч різноманітних костюмів для собак. Продають і светри, і комбінезони, і шапки. Як розповідають продавці, для собак великих порід особливим попитом костюми не користуються, а от для маленьких собачок їх купують часто. 

Моделі та розміри є різні. На етикетці вказано, для якої породи пошите вбрання та на який розмір потрібно орієнтуватись. Але продавці радять обов’язково приходити купувати одяг із своїм домашнім улюбленцем. 

Продавець зоомагазину Олена розповідає, що для покупки потрібно поміряти довжину спини тварини, обхват її грудей. 

Відео дня

- Одяг потрібно підбирати, щоб він не щільно облягав собаку і не заважав їй, - розповідає продавчиня. - В ідеалі, треба прийти в магазин разом з улюбленцем і поміряти на місці. 

Співрозмовниця розповідає, що часто буває так,собаки скидають із себе одяг, але пояснює, що згодом вони звикають до нього. 

Продають одяг на різну погоду: є і дощовики, і святкові сукні, і теплі комбінезони. Але це задоволення не з дешевих. Так, за святкове плаття для собаки невеликої породи треба віддати від 200 до 500 гривень. 

Зимові комбінезони для маленьких собак коштують від 300 до 600 гривень, а для собак великих розмірів ціни стартують від 700 гривень і до 1000.

Як пояснюють продавці, ціни залежать від розміру, матеріалу із якого зроблений костюм для собаки та країни виробника. 

У Тернопільській обласній ветлікарні журналістці “20 хвилин” пояснили, що у зимовому одязі мають потребу собаки з короткою шерстю без підшерстя і голі собаки. Вибираючи зимовий одяг для свого улюбленця, подбайте про те, щоб собаці було комфортно в ній, щоб комбінезон або светр не сковував рухи. Але пояснюють, наявність теплого одягу на собаці з «зимової шерстю» може привести до перегріву, що, в свою чергу, загрожує тепловим ударом. 


А скільки ви готові витратити на свого домашнього улюбленця? Чи купуєте одяг - пишіть у коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up